Afbeelding
Foto: Ingezonden

PVGE Son en Breugel e.o. kan uw stem goed gebruiken

Algemeen Rabo ClubSupport

Son en Breugel - Als doel van Rabo ClubSupport 2020 heeft de PVGE dit jaar gekozen voor het bevorderen van de digitale vaardigheden van hun leden en in het bijzonder de oudere leden door onder andere het aanbieden van gerichte cursussen, voorlichting en hulp bij het gebruik van computers, tablets en smartphones.

De PVGE is met ruim 750 leden de grootste ouderenvereniging in Son en Breugel en is ook actief in Meierijstad. Het motto is: Samen actief, samen sterk.

Bent u net verhuisd en op zoek naar nieuwe contacten? Of zojuist gepensioneerd en op zoek naar interessante activiteiten? Welke reden u ook heeft, de PVGE biedt u tal van mogelijkheden om uw vrije tijd op een plezierige en actieve manier samen te besteden. De PVGE is toegankelijk voor alle 50-plussers. De PVGE Son en Breugel heeft haar activiteiten onderverdeeld in drie pijlers: clubs op allerlei terreinen, evenementen/reizen en belangenbehartiging onder andere door Vrijwillige Ouderen Adviseurs en Huba’s (Hulp bij Belasting Aangifte).

Stem op de PVGE, ook al bent u jonger dan 50 jaar. Juist in deze coronatijd zijn goede digitale vaardigheden van ouderen van groot belang in onze samenleving.

Klik hier voor meer informatie over Rabo ClubSupport