Harry Hendriks (l) en Eric Coenen (r)
Harry Hendriks (l) en Eric Coenen (r) Foto: ©Ronald Rietman

Nederlandse muzikanten te gast bij Lazy Sonnie Afternoon

Algemeen Muziek

Son en Breugel - Na de uitzonderlijke en geslaagde editie van ‘De Helden van Son en Breugel’ pakt de organisatie van Lazy Sonnie Afternoon op zondag 8 mei, om 15.30 uur, in de Kapelzaal weer uit met optredens zoals u dat van hen gewend bent. Op deze zondag staan Harry Hendriks & Eric Coenen en Mr. Guy Fox, drie Nederlandse muzikanten in hart en nieren, op het podium.

Harry Hendriks speelt al sinds jaar en dag op de Nederlandse podia, 16 jaar als vaste begeleider van Gerard van Maasakkers en verder in tal van bands waaronder Tip Jar, waarmee hij al eerder op het Lazy-podium stond. Hij presenteerde in 2019 zijn Engelstalig debuutalbum ‘About Time’ en schreef tegelijkertijd ook een reeks Nederlandstalige songs onder de EP ‘Alle Tijd’. Dit Nederlandstalig schrijven en zingen bevalt zo goed dat er nu wordt gewerkt aan een nieuw album ‘Zondagskind’. Met vaste side-kick (bassist) Eric Coenen komen de liedjes intiem voor het voetlicht, persoonlijke verhalen en een eigen kijk op de maatschappij zorgen voor voldoende ‘gespreksstof ‘.

Mr. Guy Fox heeft in de bittere kou van Noorwegen zijn passie voor muziek ontdekt. Als straatmuzikant speelde hij op de straten van Oslo zijn eerste eigen nummers. Toen hij terugkwam in Nederland won hij muziekwedstrijden waarin hij competitie van het conservatorium en de Rock Academy achter zich liet. Ook speelde hij op festivals (onder andere Festival Mundial in Tilburg en het Naked Song Festival in Eindhoven) en bracht hij zijn eerste album genaamd ‘Stories & Metaphors’ uit.

De entreeprijs van Lazy Sonnie Afternoon bedraagt 7,50 euro per persoon. Tickets kunnen besteld worden via de link of QR-code op www.lazysonieafternoon.nl. Tevens kan een ticket worden gekocht voor aanvang in La Sonnerie; let op: vol is vol. Tot zondag 8 mei om 15.30 uur in de sfeervolle Kapelzaal van La Sonnerie. De zaal is open vanaf 15.00 uur.