Afbeelding
Foto: Ingezonden

Lazy Sonnie Song Night @HOME

Algemeen Muziek

Son en Breugel - Iets anders dan jullie van de organisatie van Lazy Sonnie Afternoon gewend zijn: In het lustrumjaar (5 jaar) een muzikale avond, genieten thuis op de bank: De Lazy Sonnie Song Night @HOME!

Ook het akoestisch roots podium is natuurlijk stil komen te liggen door de nog steeds voortdurende coronacrisis en de daarbij behorende maatregelen. De LSA’s van maart en april en de Lazy Sonnie Song Night van 9 mei zijn inmiddels geannuleerd. Tot hun spijt kon het BBQ Event niet doorgaan. Ook het succesvolle Festival van 5 juli, de jubileumversie, kan helaas geen doorgang vinden. Of en hoe het nieuwe seizoen vanaf september kan opstarten, is nog niet duidelijk. U wordt op de hoogte gehouden.

Nieuw initiatief
De mensen van Lazy Sonnie Afternoon gaan niet bij de pakken neerzitten! Ook zij willen op een creatieve wijze omgaan met de (on-)mogelijkheden van deze tijd. Daarom presenteren zij op zaterdagavond 4 juli vanaf 20.00 uur vol trots Lazy Sonnie Song Night@home; vanaf 20.00 uur met muziek van een DJ, de optredens vanaf 20.30 uur. Een line up van 10 (voorlopig) topartiesten, solo of duo, zal vanaf het vertrouwde podium in de Kapelzaal van La Sonnerie steeds twee nummers spelen. Bekende en onbekende muzikanten. Eigenlijk zoals de bezoekers van de organisatie gewenst is tijdens de jaarlijkse Lazy Sonnie Song Nights.

Livestream 
De optredens zijn rechtsreeks te volgen via een livestream verbinding en bevat allerlei interactiviteit. Op deze wijze blijven ze muzikaal met elkaar in contact en kan iedereen in Son en Breugel (en daarbuiten) blijven genieten van top roots muziek. Hou de berichtgeving in de gaten via hun sociale media (Twitter, Facebook, Instagram) en via de website www.lazysonnieafternoon.nl.