Een gezellig en drukbezochte ondernemersavond die in in de tent werd gehouden (archieffoto)
Een gezellig en drukbezochte ondernemersavond die in in de tent werd gehouden (archieffoto) Foto: Wil Feijen

Ondernemersavond in een nieuw jasje

Algemeen Ondernemersverkiezing

Son en Breugel - De Lionsclub Son en Breugel heeft u de jaarlijks Ondernemersavond dit jaar in een ander jasje is gegoten; niet in de tent maar wel in de zomer. Wat niet veranderd is, is de uitreiking van de felbegeerde titels ‘Ondernemer van het jaar 2022 Son en Breugel’ en ‘Ondernemer van het jaar 2022 Ekkersrijt’ en de titel ‘Starter van het jaar 2022’.

De Lionsclub verwelkomt de gasten in café-restaurant De Zwaan voor het bekende ontmoeten en een heerlijk diner. Daarna wordt overgestoken naar het nieuwe Dommelhuis voor een spetterend concert van Harmonie Pro Honore et Virtute en de uitreiking van de felbegeerde titels Ondernemer van het jaar 2022 Son en Breugel en Ekkersrijt en de titel Starter van het jaar 2022. Daarna wordt teruggegaan naar De Zwaan en wordt de avond vervolgd met een swingend feest in ‘Saturday Night Fever’ stijl. Zo zet de Lionsclub het verzetten van de Ondernemersavond door corona om in een unieke kans om er een nog groter feest van te maken voor iedereen die er bij wil zijn.

Direct weten wie de Ondernemers van het jaar 2022 zijn? Netwerken met collega-ondernemers, potentiële klanten of nieuwe relaties? Als eerste in Son en Breugel een concert in het Dommelhuis bijwonen? Of zomaar genieten van een heerlijk diner en swingen op de nummers van een top DJ? Dat kan allemaal tijdens de Ondernemersavond.

Klik hier om de kaarten of een tafel te bestellen  of stuur een e-mail naar info@ondernemervhjaar.nl. Het maximum aantal gasten is dit jaar helaas minder dan voorgaande jaren, dus wees er snel bij. Ben je zelf geen ondernemer en wil je er toch bij zijn? Ook dan ben je van harte welkom. De Ondernemersavond is er voor iedereen die er samen een geweldig Son en Breugels
feest van wil maken.