Er kan weer volop gesnuffeld worden tijdens de vlooienmarkt (archieffoto)
Er kan weer volop gesnuffeld worden tijdens de vlooienmarkt (archieffoto) Foto: Adrie Neervoort

Vlooienmarkt Mgr. Bekkersgroep

Algemeen Activiteit

Op zondag 29 mei organiseert Scouting Mgr. Bekkersgroep aan de Europalaan 5 in Son en Breugel haar jaarlijkse vlooienmarkt. De vlooienmarkt van Scouting Mgr. Bekkersgroep is een ware traditie geworden in Son en Breugel.

Zondag 29 mei worden van 11.00 uur tot 15.00 uur diverse spullen te koop aangeboden bij de blokhut aan de Europalaan te Son (bij de vijver). Op dit terrein komen meer dan 50 kramen te staan waar de bezoekers kunnen neuzen tussen de spulletjes. Er zijn verschillende spullen te vinden, van elektronica tot huishoudelijk en van meubels tot fietsen het is er allemaal. Daarnaast is er sinds enige jaren ook een aparte boekenmarkt aanwezig. Naast de leuke koopjes staat ook gezelligheid centraal.

De entree van de vlooienmarkt bedraagt 2 euro en dit kan op 29 mei aan de poort worden betaald. Met een sponsorkaart van 2 euro, die verkocht worden door leden die langs de deur gaan, kunt u ook binnen.

Er worden helaas geen spullen meer opgehaald, deze kunnen nog wel gebracht worden naar de blokhut aan de Europalaan op donderdagavond 26 mei vanaf 20.00 uur, vrijdagavond 27 mei vanaf 20.00 uur en zaterdag 28 mei vanaf 10.00 uur.

De opbrengst van de vlooienmarkt komt ten goede aan de scoutingroep. Dit geld wordt gebruikt om de kinderen en jongeren van Son en Breugel een plezierige vrijetijdsbesteding te bieden. Ze organiseren onder andere elke week leuke programma’s, gaan minimaal één weekend weg en hebben elk jaar een afsluitend kamp. Scouting Nederland is de grootste jeugd- en jongerenorganisatie van Nederland en heeft 100.000 actieve leden.

Praktische informatie
Locatie: Europalaan 5, Son en Breugel Meer informatie: www.vlooienmarktson.nl en Facebook mgrbekkersgroep.