Afbeelding
Foto: Adrie Neervoort

Weer veel optredens op de Kiosk in de zomer

Algemeen

Son en Breugel - Ook de komende weken valt er weer van alles te beleven op de Sonse kiosk op het Kerkplein. Als de weergoden willen meewerken treden de volgende groepen en artiesten op:

Vrijdag 15 juli 19.00 – 20.45 uur Casual Blue (Nuenen)
Casual Blue, een enthousiaste club muzikanten uit Nuenen die het iedere keer weer een feest vinden om in een gezellige sfeer gewoon lekker muziek te maken. Het repertoire bestaat uit een mix van top 2000 muziek maar ook nummers uit de jaren 60 en 70 komen voorbij. Goed in het gehoor liggende muziek voor iedereen.

Zaterdag 16 juli 19.00 – 21.00 uur Ilianhti ( Son en Breugel)
Ilianthi bestaat uit drie bevlogen muzikanten. Allereerst is daar de Griekse gitarist en zanger Iliokomis. Multi-instrumentalist Arent Storm speelt bouzouka, accordeon, baglamas en meer. En daarnaast zingt hij ook nog. Dat alles wordt ondersteund door Trudy Broekema op de contrabas. Samen brengt dit trio het authentieke Griekenland naar u. Muziek van componisten als Tsitsanis, Hadzidakis en Theodorakis komt aan bod. Maar ook eigen composities van Iliokomis op gedichten van Griekse poëten als Napoleon Lapathiotis. Dit tesamen wordt een muzikale melange van melancholieke melodieën, meeslepende ballades en dansmuziek.

Zo 17 juli 14.30 – 16.00 uur Smartlappenkoor Rawazzi (Son en Breugel)
Dit enthousiaste meezingkoor behoeft verder weinig introductie en trad al diverse keren met veel succes op in de Sonse kiosk. Zie ook elders in dit blad

Dinsdag 19 juli 20.30 – 21.30 uur Wa’n Klank (Son en Breugel)
Blaaskapel Wa’n Klank is in 1983 opgericht door enkele buurtgenoten uit de Sonniuswijk. Bijna 40 jaar later zijn er van deze buurtgenoten nog steeds enkele leden aanwezig. Door de jaren heen hebben er wat bezetting betreft wel wat wisselingen plaatsgevonden en men is dan ook nog steeds op zoek naar nieuwe muzikanten. De Corona perikelen hebben ze goed doorstaan en er wordt iedere dinsdagavond weer druk gerepeteerd, sinds enkele jaren in Breugel en niet meer in Son. Sinds de oprichting van de Kiosk is het traditie geworden om de zomerstop in te luiden met een concert op de Kiosk.

Donderdag 21 juli 14.00 – 15.00 uur Lerarenband Emiliusschool (Son en Breugel)
Leerkrachten van de St. Emiliusschool uit Son spelen samen in een band en willen zich op deze middag graag aan het publiek presenteren. De leerlingen van de Emiliusschool en hun ouders nemen als toehoorders afscheid van dit schooljaar bij de kiosk.