Afbeelding
Foto: Adrie Neervoort

Programma kiosk komende weken

Algemeen

Son en Breugel - Ook de komende weken valt er weer van alles te beleven op de Sonse kiosk op het Kerkplein. Als de weergoden willen meewerken treden de volgende groepen en artiesten op:

Donderdag 21 juli 14.00 – 15.00 uur Leraren en leerlingen Emiliusschool (Son en Breugel)
Leerkrachten van de St. Emiliusschool uit Son spelen samen in een band en willen zich op deze middag graag aan het publiek presenteren. Ook een groep van de leerlingen zal deze middag muzikaal van zich laten horen. De leerlingen van de Emiliusschool en hun ouders nemen met dit optreden afscheid van dit schooljaar bij de kiosk.

Zondag 24 juli 15.00 – 17.00 uur Duo Eddiepieters
Pieter van den Boom en Ed Verstappen kennen elkaar sinds de prehistorie van de Eindhovense Popmuziek .Beide gitaristen speelden in de bands Eddy and his Explosions,  The Vitals, Meet Fashion, Peter and his Rockets, Ronnie en de Ronnies, John Lamers Diggers Goldmine, Verstappen & Friends. Climax Hell’s and Angels en meer.

Zondag 24 juli spelen ze muziek van: The Kinks, The Shadows, Jim Croce, Chet Atkins, Bob Dylan, Mark Knopfler, Johnny Cash, John Mayer en Fleetwood Mac, and more

 Zondag 31 juli 15.00 – 17.00 uur The Vitals 
In de zestiger jaren begonnen vijf jongens uit het Eindhovense stadsdeel Stratum de band The Vitals. Inmiddels hebben ze tientallen jaren ervaring in het brengen van instrumentale nummers van o.a. the Shadows, Santana, en vele nummers van The Beatles, The Hollies, The Kinks etc. Maar er komt ook een enkel recenter nummer voorbij van Queen of bijv. Dire Straits. De twee originele leden Theo Bell, (zang), en Pieter van de Boom ( zang en gitaar), uit Son, worden aangevuld met twee gedreven muzikanten, Terry Emons , zang en drums, en Klaas Aldenhoven,bas.