Dommelhuis
Dommelhuis Foto: Wil Feijen

Energieloket in het Dommelhuis voor alle vragen over energie

Algemeen

Son en Breugel - De afgelopen jaren hebben de energiecoaches en andere vrijwilligers van SonEnergie een schat aan praktisch bruikbare kennis en ervaring opgedaan; deze willen ze graag met alle inwoners in onze gemeente delen. Juist nu de energieprijzen zo stijgen, is de noodzaak tot besparing en verduurzaming groter dan ooit. Voor alle vragen over energie, en vooral energie besparen, organiseert SonEnergie daarom elke eerste en derde zaterdag van de maand tussen 11.00 en 13.00 uur een vast inloopspreekuur in het Dommelhuis. U vindt het energieloket aan de grote leestafel, meteen bij binnenkomst links. 

U kunt hier terecht met al uw vragen over energie, energieverbruik en besparing en verduurzaming van uw woning, of u nu huurder of eigenaar bent, lid of (nog) geen lid van de coöperatie; denk hierbij bijvoorbeeld aan isolatie, zonnepanelen, warmtepompen, ‘van het gas af gaan’. Maar ook als u op zoek bent naar praktische tips voor energiebesparing of als u bijvoorbeeld moeite heeft met het aanvragen van uw energietoeslag, of het begrijpen van uw energierekening, bent u van harte welkom. 

In aanvulling op dit ‘fysieke’ energieloket in het Dommelhuis heeft SonEnergie, samen met de gemeente, sinds kort ook een digitaal energieloket voor Son en Breugel ontwikkeld, waar u ook allerlei praktische tips en achtergrondinformatie vindt. Dit vindt u op https://regionaalenergieloket.nl/son-en-breugel. 

Daarnaast kunt u natuurlijk voor meer informatie altijd terecht op www.sonenergie.nl of stuur een mail naar info@sonenergie.nl. 

De vrijwilligers van SonEnergie hopen u bij de energieloketten te mogen begroeten. Ze helpen u graag op weg om energie én geld te besparen.