Afbeelding
Foto: Wil Feijen

Bezoek de studio van Radio Son en Breugel in het Dommelhuis

Algemeen

Son en Breugel - Zondag  10 juli tijdens de open dag van het Dommelhuis staan ook de deuren van de 2 studio’s van Radio S&B wagenwijd open vanaf 11.00 uur. Dan kunt u zien en luisteren hoe lokale radio wordt gemaakt. U kunt dan lekker ongedwongen kennismaken met een aantal van onze programmamakers en hen het hemd van het lijf vragen. Verbaas u over de techniek die komt kijken bij radio maken en vraag een verzoekplaat aan voor uw geliefde of familie.

Om 13.00 uur sluiten Jan Achttienribbe en Lucy van de Wier aan om uw ideeën en suggesties hoe lokale radio in uw beleving moet klinken te inventariseren. En als extra: u mag zelf ook achter de microfoon plaatsnemen. Wij blijven op zoek naar programmamakers die enthousiast worden bij het horen van klassieke muziek, jazz in de breedste zin van het woord, of het sportieve imago van ons dorp willen promoten.

Hoe kunt u die dag naar ons luisteren?

Natuurlijk allereerst live in onze studio. Maar ook via 107.5 FM, de kabel van Ziggo (36) of KPN (1109), of gewoon via www.radiosenb.nl (‘luister live’-knop). 

Radio S&B… uw lokale radiozender. 

De moeite van het beluisteren MEER dan waard, elke dag weer, 24 uur per dag!