Sjoerd met een leerling op gitaar
Sjoerd met een leerling op gitaar Foto: Key4Music

Muziekles bij Key4Music weer van start in het Dommelhuis

Zakelijk

Son en Breugel - Na een heerlijke zomervakantie starten we vanaf maandag 5 september weer met de muzieklessen in het Dommelhuis. Het team van Key4Music, wat bestaat uit 20 docenten, heeft er veel zin in. Op aanvraag vanuit de gemeenschap starten we met een superleuk nieuw initiatief.

Muzieklessen voor echt de allerkleinste, de dreumesen.
Is jouw kindje ook rond de leeftijd van 1 -2 jaar? En heb je zin als ouder/verzorger of opa en oma om mee te doen met een korte cursus van 5 lessen? Op vrijdag 16 september starten we van 10.30-11.15 in het Dommelhuis. Lekker er even tussenuit, bezig zijn met de ontwikkeling van je kindje. Natuurlijk starten we ook weer met de speciale kennismakings lesblokken voor kinderen van 4-6 jaar en van 6-8 jaar. Er zijn nog enkele plekjes vrij.

Na afloop kun je koffiedrinken, wat kletsen met elkaar, neuzen tussen de boekjes van de bibliotheek. Alles op 1 locatie in het Dommelhuis. Dat is wat mensen verbindt en waar we graag ons steentje aan bijdragen aldus eigenaresse van Key4Music, Judith van Dun.

Er staan ook al leuke nieuwe projecten met de LEVgroep en de basisscholen op stapel. En ook met de bibliotheek wordt de samenwerking opgezocht in projecten rondom Sinterklaas en de kerst. We informeren u tijdig in de MooiSonenBreugelKrant hierover.

Wil je graag drummen, piano- of gitaarspelen. Of liever lekker zingen? Basgitaar spelen, alleen les volgen of liever samen muziekmaken? Voor alle leeftijden, tussen de 1 en 90 jaar kun je bij Key4Music terecht. Een professioneel docententeam met veel ervaring en een brede expertise in allerlei muziekstijlen staat klaar om jullie te coachen en inspireren.

Er zijn niet veel vrije plekjes meer in de roosters dus wacht niet te lang met aanmelden.

Voor meer informatie en aanmelden neemt u een kijkje op de website www.key4music.com.