Judith van Dun in een van de ruimtes van het Vestzaktheater (archieffoto)
Judith van Dun in een van de ruimtes van het Vestzaktheater (archieffoto) Foto: Giti Entezami

Key4Music gaat verhuizen naar het Dommelhuis

Algemeen Algemeen

Son en Breugel - Key4Music gaat verhuizen naar het Dommelhuis. Vanaf maandag 20 juni worden alle muzieklessen gegeven in dit prachtige nieuwe gebouw. Judith van Dun is samen met de beheerder, Maurice Peeters van het Vestzaktheater, de afgelopen maanden door het gebouw heen gewandeld om de bouw gestaag te zien groeien.

Fijne geïsoleerde lokalen voor de muzieklessen, een prachtige theaterzaal en een ruime foyer. Mogelijkheden te over voor de leerlingen en docenten van Key4Music om mooie optredens te verzorgen voor de hele gemeenschap. “We hebben er ontzettend veel zin in en de leerlingen en docenten staan te trappelen om de muziek door het Dommelhuis te laten klinken”, aldus eigenaresse Judith van Dun.

Open Dag
Op zondag 10 juli zal de feestelijke opening zijn door Key4Music. Tevens houdt Key4Music dan ook de Open Dag tussen 11.00 en 17.00 uur. Iedereen is welkom om kennis te komen maken met de docenten, mee te doen met de mini-lesjes/workshops en te genieten van de optredens op het grote podium in de foyer. Aanmelden voor het nieuwe cursusjaar kan ook op deze dag bij infostand van Key4Music. Naast de piano, gitaar, basgitaar, drum, zang, kindermuziek, saxofoon en klarinetlessen kunnen ze laten weten dat ze vanaf september weer vioollessen gaan aanbieden.

Muzikale verrassing
Judith: “We kunnen het nog niet helemaal verklappen maar er komt een spectaculaire muzikale verrassing rond de klok van 14.00 op zondag 10 juli door Key4Music & Friends. Dat wil je echt niet missen en wordt een uniek moment waar nog lang over nagepraat gaat worden. Zorg dat je erbij bent.”