Afbeelding
Foto: ingezonden

Informatiepunt Digitale Overheid, voor vragen over het digitaal regelen van overheidszaken

Algemeen

Son en Breugel - Informatiepunt Digitale Overheid, voor vragen over het digitaal regelen van overheidszaken. Er zijn tegenwoordig steeds meer zaken van de overheid die je zelf online moet regelen, bijvoorbeeld het aanvragen van een DigiD, een AOW-uitkering, verlengen van een rijbewijs of aanvragen van zorgtoeslag. Het is fijn als iemand je hiermee op weg helpt. Het Informatiepunt Digitale Overheid in de bibliotheek staat voor je klaar bij vragen over de overheid. 

Veel mensen zijn al naar dit informatiepunt gekomen. De ervaringen van die bezoekers zijn positief, want welk probleem of welke vraag je ook hebt, het Informatiepunt Digitale Overheid helpt je verder. Bij bepaalde vragen helpen de medewerkers je direct op weg, voor sommige andere vragen weten ze precies welke organisatie je van dienst kan zijn en kunnen ze een afspraak voor je maken. De hulp die je van de bibliotheek krijgt is gratis, ook als je geen bibliotheek lid bent.

Kom eens langs in de bibliotheek
In de Bibliotheek Son en Breugel in het Dommelhuis ben je tijdens openingstijden altijd welkom bij een van de bibliotheekmedewerkers. Ze helpen je direct verder of verwijzen je door naar de juiste organisatie. Heb je een grotere vraag waar meer tijd voor nodig is? Kom dan langs tijdens het speciale spreekuur.