Geslaagde kerstviering van Vrouw Aktief in Kapelzaal van La Sonnerie
Geslaagde kerstviering van Vrouw Aktief in Kapelzaal van La Sonnerie Foto: Ingezonden

Geslaagde kerstviering van Vrouw Aktief in Kapelzaal van La Sonnerie

Algemeen

Son en Breugel - Je zou het een traditie kunnen noemen: al jarenlang worden er in het begin van het nieuwe seizoen ongeveer twaalf leden aangewezen door het bestuur die de kerstgroep vormen. Deze kerstgroep heeft als opdracht om naar eigen inzicht de kerstavond van Vrouw Aktief te gaan organiseren, onder het motto ‘Kerstviering van Vrouw Aktief-leden voor Vrouw Aktief-leden’.
Er is daarbij één voorwaarde: aan de avond moet een goed doel zijn verbonden, zodat daar een collecte voor kan worden gehouden op de bewuste kerstavond.

Ook dit jaar slaagde de kerstgroep er weer in om een prachtige kerstviering te organiseren voor de leden van Vrouw Aktief, waarbij het goede doel dit jaar Stichting Kerstpakkettenactie Son en Breugel was. Twee vrijwilligers van de stichting vertelden de aanwezigen hoe de stichting werkt, en misschien wel mede door deze uitleg werd er een mooi bedrag van 442,50 euro opgehaald.

De geslaagde ledenavond werd afgesloten met een kien, die keurig in goede banen werd geleid door ‘mister kien’ Jan van Gerwen. De prijzen bestonden uit de kerststukken die eerder op de avond de tafels versierden en waardebonnen.
Nadat de voorzitter de leden van de kerstgroep had bedankt, werd deze succesvolle en mooie avond afgesloten.

Stichting Kerstpakkettenactie Son en Breugel
Wilt u ook uw steentje bijdragen in de vorm van producten, denk aan koffie, thee, chocolaatjes, lekkers voor kinderen of zomaar iets extra’s? Tot en met 22 december kunt u uw pakketten of financiële gift afgeven van 9.30 tot 16.00 uur bij de protestantse kerk, Zandstraat 26 in Son en Breugel, en op 23 december van 9.30 tot 12.00 uur. Een bijdrage storten kan ook op NL80RABO0198634439 t.n.v. Stichting Kerstpakkettenactie Son en Breugel.

Het bestuur van Vrouw Aktief wenst iedereen warme, liefdevolle en gezellige feestdagen toe en een mooi 2023. Op 10 januari zal de eerste activiteit van het nieuwe jaar van Vrouw Actief zijn: de nieuwjaarswandeling en een receptie.