Afbeelding
Foto: Bibliotheek Dommeldal

Filmmiddagen in het Dommelhuis

Algemeen

Son en Breugel - Lekker naar de film in het Dommelhuis? Dat kan voortaan elke maand! Bibliotheek Dommeldal in Son en Breugel gaat mooie, fijne films vertonen met een inleiding en alle gelegenheid er samen nog eens over na te praten. De films worden vertoond in de theaterzaal op een groot scherm in hoge kwaliteit en met goed geluid. De films kunnen een verfilmd boek zijn of een documentaire, en zijn voor volwassenen. 

Donderdag 23 februari: Breakfast at Tiffany’s

Op donderdag 23 februari, aanvang 14.00 uur, wordt de eerste film vertoond: Breakfast at Tiffany’s, naar de roman van de Amerikaanse schrijver Truman Capote uit 1958.

Audrey Hepburn schittert als Holly, een jonge vrouw uit New York, die Paul ontmoet wanneer hij naar haar appartementencomplex verhuist. Paul wordt onderhouden door een rijke, oudere vrouw, en heeft de ambitie om het te maken als schrijver. Holly werkt als een dure callgirl, en is op zoek naar een rijke, oudere man om mee te trouwen. Wanneer Holly en Paul verliefd worden, bedreigt dit het leventje van beiden.

Tijd: 14.00 uur, zaal open 13.45 uur. Prijs: € 4,00 voor bibliotheekleden en € 6,00 voor niet-leden.
Aanmelden en meer informatie: www.bibliotheekdommeldal.nl/activiteiten.

Filmtitels aandragen
De inleidingen en nagesprekken worden verzorgd door inwoners van Son en Breugel. Zij hebben zich aangesloten als vrijwilliger en stellen met veel zorg en aandacht een gevarieerd en hoogstaand programma samen. Wil je ook graag deel uitmaken van dit vrijwilligersteam en filmtitels aandragen? Dat kan! Stuur een e-mail naar: e.reinders@bibliotheekdommeldal.nl.

Noteer alvast in je agenda: de filmmiddagen zijn gepland op donderdag 23 februari, donderdag 23 maart en donderdag 20 april. De films beginnen steeds om 14.00 uur.