The Sense of an Ending
The Sense of an Ending Foto: Public Domain DVD cover / cinemien

FilmBieb in het Dommelhuis: The Sense of an Ending

Cultuur

Son en Breugel - Lekker naar de film in het Dommelhuis? Dat kan voortaan elke maand! Bibliotheek Son en Breugel gaat mooie fijne films vertonen met een inleiding en alle gelegenheid er samen nog eens over na te praten.  

De films worden vertoond in de theaterzaal op een groot scherm in hoge kwaliteit en met goed geluid. De films kunnen een verfilmd boek zijn of een documentaire en zijn voor volwassenen.  

De inleidingen en nagesprekken worden verzorgd door inwoners van Son en Breugel. Zij hebben zich aangesloten als vrijwilliger en stellen met veel zorg en aandacht een gevarieerd en hoogstaand programma samen.  

De volgende film:  Donderdag 23 maart: The Sense of an Ending
Een charmante filmversie van het meermaals bekroonde boek Alsof het voorbij is.

Tony Webster, een man van middelbare leeftijd, erft een dagboek van de moeder van zijn oude vlam Veronica. Hoe meer hij in zijn eigen geschiedenis duikt, hoe onbetrouwbaarder zijn geheugen blijkt en hoe pijnlijker het zelfinzicht. Een film over herinneringen, familiegeheimen en verbroken liefdesrelaties. 

De film is te zien in Bibliotheek Son, in het Vestzaktheater op donderdag 23 maart om 14.00 uur, zaal is open om 13.45 uur.Kaarten zijn € 4,00 voor leden van de bibliotheek en € 6,00 voor niet-leden.

Of online hier: https://dommeldal.op-shop.nl/605/film-the-sense-of-an-ending