Voorlezen in de bibliotheek
Voorlezen in de bibliotheek Foto: rechtenvrije foto (stock-foto

VoorleesTijd in de bibliotheek in het Dommelhuis

Algemeen

Son en Breugel - Stap binnen in de wonderlijke wereld van kinderboeken tijdens VoorleesTijd! Vanaf 3 maart worden op elke vrijdagochtend om 10:30 uur in de bibliotheek van het Dommelhuis in Son en Breugel de mooiste verhalen voorgelezen aan peuters vanaf 2 jaar. Ouders, grootouders en verzorgers zijn ook van harte welkom om samen met hun kleintjes te genieten van een betoverend verhaal.

Voorlezen is niet alleen gezellig, het heeft ook bewezen voordelen voor de taalontwikkeling van kinderen. Door regelmatig voorgelezen te worden, vergroten kinderen hun woordenschat en ontwikkelen ze hun fantasie en verbeeldingskracht. Het is een geweldige manier om quality time door te brengen met je kleintje en hen te helpen bij hun ontwikkeling.

De toegewijde vrijwilligers van de bibliotheek hebben een selectie gemaakt van de mooiste, spannendste en grappigste verhalen, die ze elke week met veel enthousiasme zullen voorlezen. En als kers op de taart is er na het voorlezen ook tijd om samen te spelen en te snuffelen tussen de boeken. Zo wordt VoorleesTijd echt een feestje!

Dus kom gezellig langs in de bibliotheek van het Dommelhuis vanaf 3 maart op vrijdagochtend en stap binnen in de betoverende wereld van kinderboeken.