Afbeelding
Foto: Wil Feijen

Enthousiaste deelnemers bij tennis clinic TV Pieter Brueghel

Sport

Son en Breugel - Afgelopen jaar heeft tennisvereniging Pieter Brueghel weer meegedaan met de Rabobank Clubsupport. Deze stemactie heeft een mooi bedrag opgeleverd. Als bestedingsdoel heeft de vereniging dit jaar gekozen voor maatschappelijk doel: een tennis clinic aan het G-team van voetbalvereniging SBC. De spelers konden zo eens kennismaken met een andere sport dan voetbal. Ook leek het de initiatiefnemers van de tennisvereniging een goed idee om de begeleiders en ouders van de voetballers een fijne middag te bezorgen door ze ook mee te laten doen. Zaterdag 9 juli was het zover.

Gastredacteur: TV Pieter Brueghel

Tennissen
Om 15 uur werden de 20 deelnemers op het tennispark verwelkomd en na een korte uitleg op de baan werd er begonnen met de clinic. Koen Collart van BMT Tennis kreeg daarbij assistentie van de twee vaste scheidsrechters van het G-team, Ron Verhoeven en Walter van den Heuvel. In de anderhalf uur durende les werd er geoefend op de forehand, de backhand en de service. Er werd stevig tegen de ballen aan geslagen en ook de mikpunten op de baan werden regelmatig geraakt. Iedereen was erg enthousiast en toen er aan het einde ook nog wedstrijdpunten tegen de tennisleraar gespeeld mochten worden was het natuurlijk helemaal geslaagd.

Barbecue
Verschillende ouders en begeleiders van de voetballers waagden zich ook nog aan een tennispartijtje tegen elkaar en rond 17 uur was het tijd voor een drankje op het terras. Een aantal drankjes later werden alle aanwezigen ook nog getrakteerd op een geheel verzorgde barbecue. Na een inspannende middag vond deze gretig aftrek. Zo kwam in de loop van de avond een einde aan een zeer geslaagde dag.

Afbeelding
Afbeelding
Enthousiaste deelnemers bij tennis clinic TV Pieter Brueghel
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding