Afbeelding
Foto: Wil Feijen

WBQA BBQ-spektakel bij la Sonnerie

Toerisme

Ben je ook zo dol op BBQ’en? Benieuwd naar de nieuwste trends en culinaire hoogstandjes? Kom dan op 27 en 28 augustus naar het vrij toegankelijke Nationaal BBQ-Spektakel bij La Sonnerie in het Brabantse Son en Breugel. 

Met topkoks die de lekkerste gerechten presenteren en de nieuwste BBQ-trends. Onderdeel van het Nationaal BBQ-Spektakel zijn de Open WBQA Nederlands culinair BBQ-Kampioenschappen. (Inter)nationale teams nemen het tegen elkaar op om uit te maken wie er uiteindelijk zondag 28 augustus gekroond mag worden tot de WBQA Nederlands Culinair BBQ-Kampioen! Het gratis te bezoeken spektakel begint beide dagen om 13.00 uur.

Het hele weekend staat in het teken van BBQ’en maar daarnaast streeft de WBQA naar gezelligheid voor de hele familie. Dus naast de wedstrijd kun je allerlei BBQ-gerechten proberen, kan er een mooi glas gedronken worden en zal er live opgetreden worden. 

Wilt u zelf met een team deelnemen, dat is mogelijk. Voor alle informatie over deelname verwijzen wij u naar onze website.

Wilt u een culinaire belevenis meemaken dan kunt u zich opgeven voor het VIP-diner dat gehouden wordt op zaterdag avond 27 augustus in de Kapelzaal. Buiten op het terrein is zaterdag avond de afterparty met een bier proeverij. Het geheel zal ondersteund worden door muziek en/OG entertainment.

Voor alle laatste informatie verwijzen wij u naar onze website WWW.WBQA.NL