Afbeelding

Algemene Leden Vergadering (ALV) Son Energie

Verenigingen

Op 31 mei aanstaande organiseert SonEnergie haar jaarlijkse Algemene Leden Vergadering (ALV), gevolgd door een Energiecafé.

Op de website www.sonenergie.nl is de agenda raadpleegbaar. De overige vergaderdocumenten zullen hier binnenkort ook geplaatst worden en worden nagezonden aan onze leden. Zoals u wellicht bekend is, zijn we nog altijd op zoek naar een nieuwe penningmeester voor onze coöperatie. Daarnaast zullen Jan-Frans Brouwers en Jan-Dirk van Arkel conform onze statuten met ingang van 2019 niet langer herkiesbaar zijn. Heeft u interesse om hun rol in het bestuur van onze coöperatie over te nemen, gelieve dit te melden via info@sonenergie.nl.

Na de statutaire jaaragendapunten van onze coöperatie volgt er een Energie Café. Daarin zullen participanten van het project "Grip Op Energie" ervaringen delen om de "GripOpGas" index van hun huis te verbeteren. Zowel leden als niet-leden zijn van harte welkom op 31 mei aanstaande om 20.00 uur (inloop vanaf 19.30 uur) in sportcafé Expreszo (sporthal de Landing) aan de Rooijseweg.
Wij hopen u de 31e te mogen begroeten in De Landing.