Groepsfoto definitief
Groepsfoto definitief Foto: Erik van Mourik

Stem op Sons Kamerkoor tijdens de Rabo Clubsupport-actie

Verenigingen

Son en Breugel - Het Sons Kamerkoor, in 1972 opgericht, heeft als doel oude en moderne koormuziek in te studeren en regelmatig in Son en Breugel en omgeving uit te voeren.

Het koor heeft momenteel 24 leden en staat onder leiding van dirigent Paul Gieles. Jaarlijks verzorgt het koor minstens twee concerten in Son en Breugel: in het najaar een religieus concert en in het voorjaar een concert met meer wereldse thema’s.

Oktober 2022 bestaat het koor 50 jaar; het eerste jubileumconcert is op zondag 13 november in de Genovevakerk om 15.00 uur, en in het voorjaar 2023 volgt het tweede jubileumconcert.

Kijk voor meer informatie over het Sons Kamerkoor op www.sonskamerkoor.nl.

Het Sons Kamerkoor heeft zich aangemeld voor de Rabo Clubsupport-actie van de Rabobank Regio Eindhoven. Het is voor het Sons Kamerkoor belangrijk om deze actie onder de aandacht te brengen om zoveel mogelijk stemmen te vergaren. Zij willen de opbrengst van deze campagne gebruiken voor de aanschaf van partituren, inzet van goede begeleiding bij concerten, experimenten met samenwerking met jonge musici en scholingsactiviteiten voor het koor (kwaliteitsverbetering).

Of u kunt zingen of niet… met uw stem helpt u het Sons Kamerkoor, en hoe meer stemmen, hoe beter.