De gerechten van Belle Fraiche vanaf nu te koop bij PLUS Verhoeven
De gerechten van Belle Fraiche vanaf nu te koop bij PLUS Verhoeven Foto: MooiSonenBreugel

Gerechten uit keuken La Sonnerie te koop bij Plus Verhoeven

Zakelijk

Son en Breugel - Ook in Son en Breugel worden bedrijven hard geraakt door de maatregelen tegen het coronavirus (covid-19) Hotel-restaurant La Sonnerie is daar geen uitzondering op. Maar zij keken naar wat ze nog wel konden en zo ontstond Belle Fraiche een afhaal en bezorgdienst voor gezonde en culinaire gerechten. En het blijkt een succes veel klanten weten ook deze nieuwe service van La Sonnerie te vinden. Alle gerechten worden dagvers bereid in de vermaarde keuken van het restaurant.

Sinds deze week is het ook mogelijk om de heerlijke gerechten te kopen bij PLUS Verhoeven aan de Amerikalaan in Son en Breugel. De gerechten liggen in het koelvak en zijn drie dagen houdbaar. Heerlijk vers bereid zonder conserveringsmiddelen dus. Restaurantkwaliteit tegen een scherpe prijs.

De gerechten van Belle Fraiche passen volgens Marcel en Jeannette Verhoeven goed in het assortiment van hun winkel. Verse en eerlijke producten zijn bij PLUS Verhoeven namelijk de gewoonste zaak van de wereld. En als wij daarmee ook nog eens een lokale ondernemer kunnen helpen dan is dat alleen maar mooi meegenomen.