Tai Chi Qigong
Tai Chi Qigong Foto: Ingezonden

Tai Chi Qigong een eenvoudig manier van ontspanning en beweging

Sport

Son en Breugel - We kennen Tai Chi Qigong van de mensen die op mooie rustige manier langzame siervolle bewegingen maken. De oefeningen zijn gevarieerd en makkelijk mee te doen, ze kunnen zowel zittend als staand gedaan worden. 

De oefeningen zijn gericht om het lichaam en denken tot rust te brengen en te ontspannen, wat een positief effect heeft op je algehele gezondheid en het gevoel van jezelf fit voelen. Ontspanning vinden door beweging is een mooie aanvulling op een actief leven en gezond leven.

Vanaf de laatste week van augustus starten we weer met onze lessen in Son en Breugel. Door het enthousiasme van de deelnemers op dinsdagochtend starten we nu ook een nieuwe les op iedere donderdagochtend van 10.30 tot 11.30 uur. De lessen worden op de mooie ontspannen locatie van de Boerderij Leeuwstraat 2 gegeven.

Als je wel eens nadenkt over een gezondere levensstijl of als je gewoon op een leuke ontspannen sportieve manier in beweging wilt komen, geef je dan op voor een proefles, een eenvoudige en vrijblijvende manier om te kijken of Tai Chi Qigong bij je past. Voor aanmelden voor een proefles of meer informatie neem dan contact op met Kay Aras 06-41250804, of kijk even op onze website www.dewegvandecirkel.nl.