Paasletterpuzzel in het centrum van Son en Breugel
Paasletterpuzzel in het centrum van Son en Breugel Foto: Ingezonden

Maak kans op mooie prijzen in het centrum van Son en Breugel

Algemeen

Son en Breugel - Dit paasweekend kan jong en oud deelnemen aan de paasletterpuzzel in het centrum van Son en Breugel. Op vrijdag 29 en zaterdag 30 maart moet je zeker door ons mooie centrum wandelen en goed rondkijken.

Win mooie prijzen met het letterspel
In de etalages of voor het raam van verschillende ondernemers aan de Nieuwstraat, Dommelstraat, Raadshuisplein, Airbornestraat, 17 Septemberplein en Heistraat hangen vrijdag 29 en zaterdag 30 maart posters met een ei en daarin een letter. De letters hebben allen ook een uniek cijfer. Zet de letters in de juiste volgorde en dan vormen zij een zin wat te maken heeft met Pasen.

Zoek de letters 
Bij 35 ondernemers in het centrum van Son en Breugel hangen posters tegen het raam, je hoeft dus niet naar binnen, alle posters zijn zichtbaar vanaf de straat. Elke poster is voorzien van een letter en een cijfer. Het cijfer bepaalt de positie van de letter. Dus de letter met het cijfer 1 is de eerste letter van de zin die de oplossing is. Zo bepaalt dus het cijfer de positie van de 35 letters die er in totaal zijn. Als je denkt dat je alle letters hebt gevonden zet dan de letters op de juiste positie in de vakken van dit formulier.

De oplossing
De oplossing kan ingevuld worden op een speciaal formulier. Deze vind je in DeMooiSonenBreugelKrant van 27 maart maar is ook te downloaden door op deze link te klikken Link naar PDF bestand

Wanneer je alle letters hebt verzameld en de gezegde hebt gevonden, kun je de oplossing mailen naar redactie@demooisonenbreugelkrant.nl of in de brievenbus doen bij het kantoor van DeMooiSonenBreugelKrant aan de Boslaan 2a in Son en Breugel. Doet dit wel voor vrijdag 5 april. Inzendingen die daarna worden ingeleverd doen niet mee. 

PRIJZEN
Er zijn 35 mooie prijzen te winnen met het letterspel, zoals: Een heerlijke gourmetschotel, prachtige sieraden, fijne schoonheidsproducten en tal van cadeaubonnen. En dat is nog niet alles! De hoofdprijs van dit jaar is een minuut gratis winkelen bij Jumbo Son en Breugel!

De ondernemers in het centrum wensen je alvast veel plezier tijdens deze spannende speurtocht. En vergeet niet: als je nog nadenkt over een heerlijke paasbrunch, picknick of diner op eerste of tweede paasdag, reserveer dan bij een van de lokale horecaondernemers. Zo kun je optimaal genieten van Pasen terwijl zij het werk voor je doen!

Afbeelding
Algemeen 20 uur geleden Tien inwoners Son en Breugel ontvangen een Koninklijke onderscheiding
Ron Hendriks
Algemeen 21 uur geleden Honden uitlaten in losloopgebieden: niet meer dan drie honden los
Wagenpark van het wijkteam Son en Breugel
Algemeen gisteren Onderhoud openbare ruimte gaat niet vanzelf
The Jewellery Event Sieraad & Friends
Advertorial Algemeen 25 apr, 20:00 Edell Fine Jewelry aanwezig bij Sieraad & Friends
Vrijwilliger gevraagd op de Buurtbus 260
Algemeen 25 apr, 17:00 Buurtbus 260 zoekt vrijwillige chauffeurs
Archieffoto: Fietsenmarkt Dutmella
Algemeen 25 apr, 15:00 Op 1 juni is het weer zover: de Fietsenmarkt van scouting Dutmella