Afbeelding

Zomervakantie, ook bij de krant

Algemeen

De zomervakantie gaat nu officieel van start, scholen sluiten de deuren bedrijven gaan dicht of doen het wat rustiger aan. Bij het juiste weer belanden we vanzelf allemaal in de vakantie modus.


De auto's en caravans vormen weer een lang lint op de Franse tolwegen richting zuiden en ook de wachtrij bij de incheckbalie op het vliegveld is weer eens veel langer dan normaal.
En toch, onder dit alles ligt een laag van ontspanning, eindelijk eens gaan lezen in dat boek waar ik al zolang niet aan toe kwam. Even er helemaal zijn voor de kinderen, geen afspraak of klok die mij daarvan afhoudt
In deze tijd zult u DeMooiSonenBreugelKrant even moeten missen. De komende vier weken zal de krant niet meer in uw brievenbus vallen of op uw vaste afhaaladres liggen. Wilt u toch op de hoogte blijven van al het nieuws in en rondom Son en Breugel dan kijkt u gewoon de komende vier weken wat meer op onze site www.mooisonenbreugel.
En zet alvast in uw agenda: op woensdag 31 augustus verschijnt DeMooiSonenBreugelKrant weer zoals u van ons gewend bent met vereniging, sport- en clubnieuws maar ook achtergrond en human intrest-verhalen en een vleugje dorpspolitiek. Elke week weer anders wat inhoud betreft daarom steeds weer boeiend om te lezen.
Het team van DeMooiSonenBreugelKrant wenst iedereen een hele fijne vakantietijd toe, thuis of waar u ook bent of naar toe gaat.
U leest ons weer op woensdag 31 augustus.

Afbeelding
Algemeen 7 uur geleden Tien inwoners Son en Breugel ontvangen een Koninklijke onderscheiding
Ron Hendriks
Algemeen 7 uur geleden Honden uitlaten in losloopgebieden: niet meer dan drie honden los
Wagenpark van het wijkteam Son en Breugel
Algemeen 10 uur geleden Onderhoud openbare ruimte gaat niet vanzelf
The Jewellery Event Sieraad & Friends
Advertorial Algemeen 23 uur geleden Edell Fine Jewelry aanwezig bij Sieraad & Friends
Vrijwilliger gevraagd op de Buurtbus 260
Algemeen 25 apr, 17:00 Buurtbus 260 zoekt vrijwillige chauffeurs
Archieffoto: Fietsenmarkt Dutmella
Algemeen 25 apr, 15:00 Op 1 juni is het weer zover: de Fietsenmarkt van scouting Dutmella