Afbeelding

Druk eerste weekend Park Hilaria

Algemeen

Met nog een week te gaan, blikt de organisatie van Park Hilaria in Eindhoven terug op een geslaagd eerste weekend.

De eerste drie dagen van het tijdelijke pretpark trokken massale belangstelling van het publiek en verliepen zonder problemen. Park Hilaria biedt zomers topvermaak voor alle leeftijden. Al op flinke afstand vallen de grote kermisattracties op, maar daarnaast biedt Park Hilaria ook straattheater en talloze live optredens op diverse themapleinen.
 
Vrijdagmiddag 5 augustus ging de vijftiende editie van Park Hilaria van start. Een flink aantal bezoekers hadden zich al voor de toegangspoort verzameld en wachtte vol spanning af totdat om 14:00 uur de poorten geopend werden. Ook van het Pay-One Price bandje werd meteen volop gebruik gemaakt. De bandjes zijn in het eerste weekend al voor de hele periode uitverkocht. Na een aantal dagen regen in de opbouw periode liet het weer zich ook meteen van zijn beste kant zien, flinke periode met zon.  Prima omstandigheden om Park Hilaria te bezoeken. Het eerste weekend waren er tussen de 100.000 en 150.000 bezoekers.
 
Een gevarieerde mix aan activiteiten
Park Hilaria kent een gevarieerd aanbod van meer dan honderd kermisattracties. Maar wat Park Hilaria uniek maakt is de aanwezigheid van themapleinen met gratis live-optredens, de meest uiteenlopende en sfeervolle eet- en drinkwarenkramen. De kenmerkende poort van Park Hilaria is ook dit jaar uitgebreid met een kleurige geluidsmeter, waarin de vibes van het merk Eindhoven zijn verwerkt. Hoe beter de stemming, hoe meer lampen er verschijnen.

Doneer je gewonnen knuffel 
Ieder kind is wel eens ziek. Gelukkig meestal van korte duur en niet heel ernstig. Maar er zijn ook kinderen die langdurig onder behandeling zijn in een ziekenhuis, door een ongeluk of ernstige ziekte. Om deze kinderen en gezinnen te helpen, steunt Park Hilaria deze kermisperiode Stichting Opkikker met een bijzondere actie: je kunt je gewonnen knuffel doneren bij de Opkikker-kraam.
 
Park Hilaria is gratis toegankelijk en nog tot en met zondag 14 augustus te bezoeken. 

Openingstijden
Vrijdag 5 augustus en zaterdag 6 augustus van 14:00 uur tot 00:30 uur
Zondag 7 t/m donderdag 11 augustus van 14:00 uur tot 00:00 uur
Vrijdag 12 en zaterdag 13 augustus van 14:00 uur tot 00:30 uur
Zondag 14 augustus van 14:00 uur tot 24:00 uur     
 
Afsluiting Kennedylaan
Vanaf vrijdag 29 juli 09:00 uur t/m dinsdag 17 augustus
 
Entree
De entree tot het park is gratis en ook de live optredens bij Hollario en Lariepop zijn vrij te bezoeken.
 
Maximale ritprijzen   
Grootvermaak: € 3,00
Kindervermaak: € 1,50
Uitzondering: Gladiator € 5,00
 
Kijk voor actuele informatie, attractielijst, ritprijzen en programmering op www.parkhilaria.nl of volg Park Hilaria op Facebook en Twitter.