Foto: van links naar rechts: Voorzitter Robbie Oerlemans en sponsors Eddy van Waalwijk en Sander Cooijmans
Foto: van links naar rechts: Voorzitter Robbie Oerlemans en sponsors Eddy van Waalwijk en Sander Cooijmans Foto: ingezonden

VC Pieter Brueghel staat er weer goed op

Sport

Son en Breugel - Op maandag 6 November was het eindelijk zover, na lang wachten was de nieuwe kleding binnen gekomen vanuit MB Promotion. Na 6 jaar gespeeld te hebben in het huidige tenue, was het tijd voor vernieuwing.

De kledingcommissie Monique en Maria hadden voor de zomer regelmatig contact met MB Promotion om het nieuwe tenue te ontwerpen. Monique: “Het was veel schakelen met elkaar en ideeën uitwisselen, maar uiteindelijk mag het resultaat er zijn”.
Voorzitter Robbie is ook erg tevreden: “We zijn samen tot een mooi ontwerp gekomen, iets waar we trots op mogen zijn. In dit tenue kunnen we weer heel veel jaren met plezier gaan spelen”.

Op maandag 6 November was het dan zover om het nieuwe tenue te presenteren aan alle volwassen leden. Om 21.00 uur stond iedereen paraat in Sporthal de Landing om het resultaat te bewonderen. Het nieuwe tenue werd met een groots applaus goed ontvangen.
Uiteraard werden de sponsoren in het zonnetje gezet. Sander Cooijmans van Cooijmans optiek en Eddy van Waalwijk van GS Engineering Services B.V. zijn tevens al jaren lid van de vereniging, maar ook trotse sponsors van ons nieuwe tenue. Robbie wil zijn dank uitspreken aan hen beide: “We zijn erg blij met leden die zich willen inzetten voor de vereniging. Dat Sander en Eddy dat ook financieel willen doen in de vorm van een sponsoring, daar kunnen we alleen maar trots op zijn. Nogmaals ontzettend bedankt Sander en Eddy!”.

Wil je ook in dit nieuwe tenue willen spelen? Kom dan gerust een keer met ons mee trainen op maandagavond in Sporthal de Landing. Stuur een mailtje naar info@vcpieterbrueghel.nl, je bent van harte welkom.