Pleegzorginformatiebijeenkomst
Pleegzorginformatiebijeenkomst Foto: Ingezonden

Pleegzorginformatiebijeenkomst op 11 januari

Algemeen

Son en Breugel/Eindhoven - Voor de meeste opgroeiende kinderen is een stabiel en veilig thuis vanzelfsprekend. Als dat ontbreekt, kan een extra thuis uitkomst bieden. Gelukkig zijn er al 16.000 gezinnen in Nederland die zo’n tweede thuis bieden. 

Toch zijn er meer pleegouders nodig, want er zijn nog te veel kinderen die wachten op een plek in een pleeggezin, ook in de regio Zuidoost-Brabant. Benieuwd of pleegzorg past bij jou? Bezoek dan vrijblijvend een van de maandelijkse pleegzorginformatiebijeenkomsten van Combinatie Jeugdzorg, de pleegzorgaanbieder in deze regio.

De eerstvolgende informatiebijeenkomst is op donderdag 11 januari van 19.30 tot 21.30 uur bij Combinatie Jeugdzorg, Nuenenseweg 4 in Eindhoven. Tijdens deze bijeenkomst worden alle kanten van pleegzorg op een heldere en realistische manier belicht, en vertelt een ervaren pleegouder uit de regio over de eigen ervaringen. 

Aanmelden voor deze informatiebijeenkomst kan via de website: www.combinatiejeugdzorg.nl/pleegzorg/pleegouder-worden. Ook kun je hier een pleegzorginformatiepakket aanvragen.