stiltewandeling in en rond Mosbulten
stiltewandeling in en rond Mosbulten Foto: Ingezonden

Stiltewandeling IVN Son en Breugel

Algemeen

Son en Breugel - Hierbij nodigt IVN Son en Breugel iedereen uit voor een stiltewandeling rond Mosbulten op zondag 17 maart.

Ze gaan in stilte de natuur beleven, zodat ze alle aandacht kunnen geven aan wat er in en om ons heen gebeurt. Om de zintuigen alle ruimte te geven ligt het tempo lager dan normaal. De nadruk ligt op het waarnemen zelf: het luisteren naar de geluiden in het bos, geluiden van ons zelf, het voelen van de wind en misschien de regen en de grond, het ruiken van alle geuren in het bos. En als we in stilte lopen, zullen we ook ervaren dat er ontzettend veel te zien valt, wat in gesprek met een ander vaak niet waargenomen wordt. Meld je aan en laat je verrassen!

Af en toe zullen ze ook even stilstaan. Ook dit zorgt weer voor een hele andere beleving. Natuurlijk gaat het om een IVN-wandeling: Als je toch iets wilt weten over de natuur of als we echt iets heel bijzonders horen of zien, dan is er altijd de gelegenheid om die waarneming te delen.

Trek stevige schoenen aan; het kan wat modderig/drassig zijn! Zondag 17 maart van 13.30 tot ca. 15.30 uur. Verzamelen bij parkeerplaats Haverven, ca. 100 meter voor Olen 26, 5674 PJ Nuenen. Wil je meer informatie of aanmelden, mail dan naar Roland Mathijssen: wandelen@ivn-senb.nl..