Dinkelberg & Kuipers viert 25-jarig jubileum met inspirerende lezing
Dinkelberg & Kuipers viert 25-jarig jubileum met inspirerende lezing Foto: Ivar Pel Fotografie/Highstreet Media

Dinkelberg & Kuipers viert 25-jarig jubileum met inspirerende lezing

Algemeen

Son en Breugel - Op 1 november 2024 bestaat Dinkelberg & Kuipers 25 jaar, en ter ere van dit jubileum organiseerden ze een lezing voor hun relaties en partners. De feestelijke avond vond plaats in het Dommelhuis in Son en Breugel.

Ronald Dinkelberg opende de avond met een kort woordje, waarna het podium werd vrijgemaakt voor een wel heel bijzondere spreker: Leen Zevenbergen. Met een indrukwekkende staat van dienst wist hij de aanwezigen te boeien vanaf het eerste moment.

Leen Zevenbergen, een autoriteit op het gebied van toekomstgericht ondernemen, nam de aanwezigen mee op een reis door zijn ervaringen en inzichten. Als oprichter van het eerste AI-bedrijf van Nederland in 1985 en de drijvende kracht achter 21 bedrijven wereldwijd, met een sterke focus op duurzaamheid en maatschappelijke verantwoordelijkheid, heeft hij een schat aan kennis en expertise.

Na afsluitende woorden van Hans Dinkelberg werd de avond in stijl afgesloten met een gezellige borrel, waarbij alle gasten de kans kregen om na te praten en ideeën uit te wisselen.

Het jubileum van Dinkelberg & Kuipers werd zo niet alleen een viering van 25 jaar succesvol ondernemerschap, maar ook een inspirerende avond vol nieuwe inzichten en waardevolle ontmoetingen.

Dinkelberg & Kuipers viert 25-jarig jubileum met inspirerende lezing