Afbeelding
Foto:

Ladiesnight in het Dommelhuis voor Stichting Met je hart

Algemeen

Son en Breugel - Op 8 maart staat er een bijzondere avond op de agenda: een Ladiesnight in het Dommelhuis, georganiseerd ten behoeve van Stichting Met je hart Son en Breugel. Exclusief voor dames belooft deze avond niet alleen plezier en ontspanning, maar ook een mooie bijdrage aan een goed doel.

Redactie: ingezonden

Bij aankomst worden de gasten verwelkomd met koffie/thee en lekkers van ‘t Sons Bakhuys. Voor aanvang van de film kunnen de dames lootjes kopen, waarvan de opbrengst volledig ten goede komt aan de stichting. Om 20.00 uur gaat de film van start, vergezeld van lekkernijen. In de pauze worden de dames getrakteerd op een prosecco, gesponsord door L’uva Wijnen, en krijgen ze de kans om meer lootjes te bemachtigen.

De organisatie is druk bezig met het verzamelen van prijzen, variërend van een hotelovernachting met bubbels, diner en ontbijt voor twee personen ter waarde van € 235,-, tot andere verrassende cadeaus. Na de film wordt het totale bedrag van de benefietavond onthuld door Dianne van Hak van Stichting Met je hart Son en Breugel, en daarna verplaatst het feest zich naar de foyer. Hier kunnen de dames genieten van live-muziek door De Drie Vraagtekens, hapjes, drankjes, en de trekking van de lootjes met bijbehorende prijzen.

De opbrengst van deze avond is bestemd voor de ouderen die bij Stichting Met je hart zijn aangesloten. Het streefdoel is om elke maand een stamtafel te organiseren, waar er momenteel al 8 van zijn gerealiseerd. Met de opbrengst willen ze ervoor zorgen dat ook nummer 9 en 10 doorgang kunnen vinden.

De Ladiesnight is niet alleen een gezellige avond uit, maar toont ook de betrokkenheid van de stichting bij de samenleving. Als organisatie wil Stichting Met je hart Son en Breugel actief bijdragen en laten zien dat zij niet alleen de hand op houden, maar ook bereid zijn daar iets voor te doen. De avond belooft niet alleen gezelligheid, maar draagt ook bij aan een waardevol doel. Dus, kom samen met vriendinnen, collega’s, moeders, schoonmoeders, buurvrouwen, tantes, en maak er een onvergetelijke avond van.

Op de flyer/poster die je ook op onze socials kunt vinden en in vele winkels in Son staat een QR-code die meteen verwijst naar de verkoop van kaartjes.


Flyer Ladies Night. Foto:Ingezonden