Stijn van Bree feliciteert de winnares Maria Bolder uit Son en Breugel
Stijn van Bree feliciteert de winnares Maria Bolder uit Son en Breugel Foto: Media Advies Eindhoven

Winnaar bij Stijn's Slaapstudio komt uit Son en Breugel

Zakelijk

Vrijdagavond 1 december was het een drukte van belang bij Stijn's Slaapstudio in Nuenen. De mensen die er waren, kwamen nu niet voor advies over slaapcomfort of de aanschaf van een nieuw bed. Dat advies hadden ze al gehad en de aanschaf was reeds gedaan. Wie namelijk in de maanden oktober en november  een bed had gekocht, kreeg per € 1000,-- investering een voucher. En met die voucher maakte je kans op het winnen  van een cheque van € 10.000 netto. De trekking was afgelopen vrijdagavond 1 december.

Door: Gemma Eerdmans

Met hun vouchers waren de mensen naar Stijn's Slaapstudio gekomen. Om aanspraak te maken op de prijs, moest je wel zelf die avond aanwezig zijn. Op een paar mensen na was dat ook het geval. De trekking zou gedaan worden door een kandidaat notaris van Fokkema Marks Wachters uit Nuenen

In afwachting van
Onder het genot van een hapje en een drankje wachtte men tot het zover was. Sommigen deden dat zittend op een bed, anderen stonden gezellig met elkaar te praten. Het bleek dat er zeker niet alleen Nuenenaren waren, maar ook mensen uit de omliggende plaatsen. Wisten ze al waar ze het geld aan zouden besteden, mochten ze winnen? 'Ik ga een mooie reis maken', was een van de reacties. Een andere was: 'Ik wil de badkamer gaan verbouwen' of 'De kinderen kunnen het goed gebruiken.' De meesten gingen er van uit dat zij niet zouden winnen. 'Ik win nooit wat, maar de kans dat je hier wint is wel vele malen groter dan bij de Staatsloterij. En dit is toch wel een hele mooie actie van Stijn, welke ondernemer doet nou zoiets?'

En dan is het tijd voor de trekking
Iedereen werd verzocht naar achteren te komen. Alle vouchers (sommige mensen hadden er wel vijf) werden zichtbaar voor iedereen in een zak gedaan. Vervolgens werden ze even goed door elkaar geschud. De hand van mevrouw Mr. Anne van Uden-van Dijk, de kandidaat notaris dus, ging de zak in en ze haalde er een voucher uit……… De winnaar, in dit geval een winnares, was…….. mevrouw Maria Bolder uit Son! Een beetje perplext en verbaasd kwam ze naar voren en nam de cheque in ontvangst.

De winnares
De prijs was dus in Son terecht gekomen. Hoe mevrouw Bolder bij Stijn's Slaapstudio terecht was gekomen? Al zoekend naar een bed was ze al eens gaan googelen, maar toen haar zoon haar vertelde dat hij z'n bed bij Stijn had gekocht en er zeer tevreden over was, ging zij daar ook maar eens kijken. Dat bleek een goede zet, want ineens  was ze zomaar winnares geworden van € 10.000 netto!  Maria Bolder was er erg blij mee. 'Mijn dochter woont in Spanje. Daar kan ik nu wat vaker naar toe. En vandaag is mijn kleinzoon jarig, die wordt twee jaar. Nu kan ik hem wel een nieuw bedje geven.'  Zo'n mooie prijs winnen, biedt weer allerlei mogelijkheden. Met de cheque en een grote bos bloemen ging de mevrouw Bolder weer naar huis.