Jan Schopenhouer (l) en Martien Kuypers (r) bzig met het decor van Kuylkap 2018
Jan Schopenhouer (l) en Martien Kuypers (r) bzig met het decor van Kuylkap 2018 Foto: Wil Feijen

Voorbereidingen Familiefestival Kuylkamp van start

Algemeen

Op vrijdag 22, zaterdag 23 en zondag 24 juni is er weer het Kuylkamp familiefestival . Een driedaags all-inclusive festival in Son en Breugel. Waar het hele het hele gezin of vriendengroep welkom is.

Met dit jaar weer meer dan twintig bands,zoals
AMPÈRE, PECHUGA, BOULDER, HD BIGBAND, SHOEGAZERS, DE KEMPISCHE JACHTHOORNBLAZERS, AFTER THE SUN, BE APPLE, BLACK TIED SHOES, COVER IT UP, CRUTCH, ESMEE EN TIJN, KEVIN EN SUSAN, PITCH CONTROL, OLD, GREY & RESTLESS, MONKEY JOE, ALLMAN BROTHERS TRIBE, SKALALA, GREEN APPLE, ROB, RIA RONNIE EN DE ZIPPERS, ELECTRIC MOOSE, PLAKBAND EN VERSCHILLENDE DJ.

Het festival is uniek omdat met de opbrengst van de vrijdag en zaterdag er op zondagmiddag een speciale feestmiddag is voor, mensen met een beperking. In totaal gaat het dan om ongeveer 100 mensen met een beperking, die dankzij de andere gasten een superdag beleven.
Een uniek principe, waarbij direct de opbrengst in een goed doel wordt omgezet. De gasten, zonder beperking zijn op vrijdag en zaterdag maar ook op zondag meer dan welkom. De organisatie heeft als uitgangspunt een zo laag als mogelijke toegangsprijs te hanteren, dat is ook dit jaar weer gelukt. Een compleet verzorgde dag voor € 25,- of een heel weekend voor slechts € 47,50. Waarbij de drankjes, eten en een slaapplek zijn inbegrepen.

En betaal je liever geen entree dan kom je gewoon op zaterdagmiddag even langs, want dan is de toegang gratis en betaal je gewoon je drankjes.
Dit jaar is het alweer de 8e editie van het familiefestival. Het thema voor dit jaar is "de mallemolen". Een thema dat op heel het festivalterrein terug te vinden is.