Afbeelding
Foto: Wil Feijen

Aftellen begonnen tot het Breugels Festijn

Algemeen

Son en Breugel - Het aftellen is begonnen, nog twee weken en twee dagen en dan is het zover! Op 15 en 16 september is het weer Breugels Festijn, noteer alvast de datum in uw agenda!

Iedereen is van harte welkom op dit festijn, inmiddels niet meer weg te denken uit Breugel. Al is de locatie wel veranderd: het terrein bij De Boerderij en De Bongerd is dit jaar 'the place to be'. Het programma is veelzijdig en afwisselend, het is bedoeld vóór en door de inwoners van Son en Breugel. Er is voor elk wat wils, voor jong en oud, groot en klein. Iedereen is welkom!

In 1999 is het Breugels Festijn ontstaan, toen de kermis in Breugel stopte bleef er een leegte achter. Er was nog steeds behoefte aan die 'ouderwetse' gezelligheid. Sindsdien is het uitgegroeid tot een eigentijds evenement met een Breugels 'sausje'. Het wordt ook deze editie weer BOERgondisch goed!

De kindermiddag mag uiteraard niet ontbreken, ouderwets buitenspelen hoort daar gewoon bij! Net als knutselen, timmeren, etc. De grote feestavond, de PubQuiz, de Oude Ambachtenmarkt, er is voldoende aanbod voor iedereen. Het Breugels Festijn heeft als doel een evenement te organiseren waar heel Son en Breugel en omgeving van kan genieten. Dat komt zeker goed!

In deze krant vindt u een folder van het Breugels festijn, daarin staat meer informatie en het programma. Zet de datum alvast in uw agenda, zodat u het derde weekend van september lekker kunt komen nazomeren!