Logo mooisonenbreugel.nl
   | Fotonummer: a553eb
Foto: Lianne van Asperdt
carnaval

Carnavalsviering Krutjesgat in Breugelse kerk

Son en Breugel - Het Son en Breugelse carnaval heeft sinds 1982 een bijzondere carnavalsviering. Tijdens de carnavalsviering staan jong en oud even stil bij de serieuzere zaken van het leven, voordat men zich in het feestgedruis stort.

Zondag 10 februari is het weer zover, dan zijn de leden van de Dommelsoppers en de Krutjesrapers om 11.00 uur aanwezig bij de carnavalsviering in de Sint Genoveva kerk te Breugel. Pastoor Bakermans is de voorganger van deze viering en hij wordt geassisteerd door Prins Jarno Adjudant Arjen, Jeugdprins Calvin en Jeugdprinses Rachelle en Adjudant Jaimy. Zij willen, samen met de pastoor, stilstaan bij de achterliggende gedachte van het carnaval met het thema 'Mi dizze prins telt elke seconde!'.

De viering wordt muzikaal omlijst door de Bloaskaken. Een echte Krutjesraper of Dommelsopper weet waar hij of zij het carnaval het best kan beginnen. Niet alleen voor de humor, maar ook voor de meer wezenlijke inhoud is deze carnavalsviering het ideale startpunt voor het carnaval in Krutjesgat. Tot zondag 10 februari in de kerk in Breugel!

Emmy Grit
Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=6037618&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooisonenbreugel.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=569" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>