Afbeelding
Foto: ©pixabay.com

Vlooienmarkt dameskorfbalvereniging Corridor

Algemeen

Son en Breugel - De plaatselijke dameskorfbalvereniging De Corridor houdt op 7 april voor de 37e keer haar grote vlooienmarkt. Tussen 10.30 en 15.00 uur bent u van harte welkom aan de Van Gentlaan 2a in Breugel.

Vlooienmarktspullen
Mocht u voornemens zijn om de zolder op te ruimen, dan houdt de korfbalvereniging zich aanbevolen voor uw overtollige spulletjes. Op zaterdag 6 april wordt er in Breugel door alle straten gereden om de aangeboden spullen op te halen, wilt u het voor 09.30 uur zichtbaar aan de straat zetten?

Om milieutechnische redenen kan de vereniging de volgende artikelen niet meenemen:
Koelkasten, diepvriezers, computers en TV's, videobanden, bedden, matrassen, fauteuils, bankstellen, gestoffeerde of gedemonteerde meubels, (kunst)kerstbomen, surfplanken en skiboxen. Verder wordt er geen verf, asbestproducten, chemische artikelen meegenomen en afval en kapotte goederen laten de vrijwilligers van de vereniging ook staan. Voornoemde goederen wordt niet meegenomen in verband met de afvoerkosten.

Uitzonderlijk goede of breekbare spullen die u liever niet buiten zet kunt u aanmelden bij Piet Hazenberg 0499-475034 of Petra van Maasakkers 0499-471759. Zij zorgen er dan voor dat er bij u wordt aangebeld om de spullen op te halen. Bij hoge uitzondering kunt u met hen een afspraak maken om de spullen op een ander tijdstip op te halen.