Logo mooisonenbreugel.nl
Annel word in de bloemetjes gezet bij haar afscheid   | Fotonummer: a9684d
Annel word in de bloemetjes gezet bij haar afscheid (Foto: Gertrud van der Lee)
Algemeen / Son & Breugel

Afscheid Annel van Vloten lid van de Activiteitencommissie

Son en Breugel - Bij de laatste vergadering van de activiteitencommissie van de Zonnebloem afd. Son en Breugel, heeft de commissie afscheid genomen van Annel van Vloten. Annel is al vanaf 2004 zeer actief op allerlei fronten binnen de Zonnebloem afd. Son en Breugel en ook bij de regionale afdeling van de Zonnebloem.

Jarenlang heeft zij alleen de diverse jaarlijkse activiteiten voor haar rekening genomen om te organiseren. In 2009, met het oog op het naderende 35-jarige jubileum in 2010, heeft Annel vier andere vrijwilligers benaderd om met haar dit jubileum te organiseren. De Activiteitencommissie werd zo een feit. Na dit jubileum bleef deze activiteitencommissie bij elkaar om gezamenlijk ieder jaar weer diverse leuke activiteiten te organiseren voor de Zonnebloemgasten. Daarnaast werd er vanaf 2010 een website opgezet en werd de PR van de Zonnebloem afd. Son en Breugel geregeld. Deelname aan bijvoorbeeld de Rabobank Clubkas Campagne was tot nu toe al drie keer succesvol. Samen met het bestuur werden tevens goede contacten gelegd met de plaatselijke Rotary Club en de Lions Club.

Vanaf 2013 kwam er diverse uitbreidingen van actieve vrijwilligers die ook deelnamen aan de activiteitencommissie, en werd er een paar keer afscheid genomen van leden. Sinds vorig jaar bestaat de activiteitencommissie uit maar liefst negen leden en sedert een paar jaar onder voorzitterschap van Joke Wismans. Na 19 jaar vond Annel dat ze met een gerust hart de activiteitencommissie kan achterlaten en kondigde begin dit jaar haar afscheid aan bij de activiteitencommissie. Als vrijwilliger blijft Annel bij de Zonnebloem afd. Son en Breugel en de regionale afdeling gelukkig wel actief. Bij de vergadering werd Annel verdiend in het zonnetje gezet, en kreeg ze van Joke Wismans een prachtig boeket overhandigd.

Emmy Grit
Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=6037618&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooisonenbreugel.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=569" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>