Afbeelding
Foto: Wil Feijen

Feestelijke start van 65 nieuwbouwwoningen in het Sonniuspark

Algemeen

Son en Breugel - Er zijn veel bouwactiviteiten in de nieuwe wijk Sonniuspark in Son en Breugel. In sneltreinvaart lijkt de wijk, na een langzame start, te gaan worden zoals als het bedoeld was, een mooie wijk met huur en koopwoningen in verschillende prijsklasses.

Redacteur: Adrie Neervoort
Fotograaf: Wil Feijen


Donderdag 14 maart schepte wethouder John Frenken als een volleert kraanmachinist de eerste schep zand omhoog. De aanwezige toekomstige bewoners lieten de confettiknallers, die zij hadden gekregen, knallen. Een kleurrijk gezicht op het verder kale en modderige terrein waar de voorbereidende bouwwerkzaamheden al zijn begonnen en zichtbaar zijn.

Deze handelingen hoorden bij de officiële en feestelijke start van het nieuwbouwproject Sonse Hout cluster I en J genaamd in het Sonniuspark. De locatie ligt ten noorden van de wijk tussen de Libellenlaan en de Jufferlaan in.

Het project bestaat uit 24 vrije sector huurwoningen en 41 koopwoningen. Voor het overgrote deel zijn dit tweekapers, en enkele vrijstaande woningen maken onderdeel uit van het project. De koopwoningen variëren in prijs van €299.000,- tot €575.000,-.


 

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding