Logo mooisonenbreugel.nl
   | Fotonummer: dd3a34
Foto: Wil Feijen
Evenement

Inschrijving Ons Dorp Kwist 2019 is geopend

Son en Breugel - Voor de zevende keer vindt op vrijdagavond 4 oktober de jaarlijkse dorpskwis plaats. Vlak voor alle carnavalsactiviteiten, op vrijdag 1 maart, is de inschrijving gestart. Inschrijven kan via de website www.onsdorpkwist.nl. Zodra je het inschrijfgeld betaald hebt, is de registratie definitief.

Extra tip
De inschrijvingsperiode loopt tot 1 september. Alle teams die zich voor 1 april hebben opgegeven, ontvangen ook dit jaar weer een extra tip. Die zou je wel eens hard nodig kunnen hebben. Zorg dus dat je er op tijd bij bent. De feestavond wordt dit jaar gehouden op zaterdag 26 oktober. Noteer ook deze datum alvast in je agenda.

Nieuwe teams
De teamcaptains van vorig jaar zijn allemaal weer aangeschreven, maar de organisatie daagt ook nieuwe teams uit om zich op te geven en een kans te wagen. Zij rekenen weer op een grote opkomst en hopen op jullie enthousiasme. Vorig jaar won het team van de Masterminds voor het eerst de dorpskwis, voor het team van de Harmonie, onder de naam Hurdemenie en het team van de Zagerstraat. Ook dit laatste team was, net als de winnaar, een nieuwkomer in de top drie. Schrijf je nu in om één van deze teams van het podium te stoten, of om gewoon een leuke avond te hebben met je vereniging, familie of vriendengroep. Want dat is natuurlijk het allerbelangrijkste.

Nieuwe leden
De commissie is alweer hard aan het werk om de vragen te bedenken. De eerste categorieën zijn al klaar. Aan het eind van vorig seizoen heeft de commissie afscheid genomen van Albert Merks en Silvia van Lier, die beiden in 2013 aan de wieg stonden van Ons Dorp Kwist. Het nieuwe elan wordt dit jaar gevormd door Patricia der Kinderen, Harry in 't Zandt en Samira Rouwenhorst, die de commissie zijn komen versterken. En dat zij een aanwinst voor de kwis zijn, dat zal blijken tijdens de kwisavond.

De organisatie van Ons Dorp Kwist hoopt iedereen te zien op vrijdag 4 oktober.

Emmy Grit
Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=6037618&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooisonenbreugel.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=569" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>