Afbeelding
Foto: Wil Feijen

Reprise 'best of show' The Blue Stars

Algemeen

The Blue Stars speelden op 15 en 16 maart in het Vestzaktheater een 'best of' show voor het goede doel. Beide avonden leverden meer dan € 4500,00 op voor het goede doel. Dat was een prachtig resultaat en het leverde nog meer op: twee uitverkochte zalen met een enthousiast publiek.

De reacties waren overweldigend: 'Nooit meer zo gelachen als na een voorstelling van Toon Hermans', zei een van de bezoekers. De pers schreef:'...een daverend succes. Het publiek wisselde onophoudelijke lachbuien af met luide zang-memoires. Beide avonden ging het publiek helemaal los. Twee geweldige avonden'. Deze en nog veel meer reacties na afloop van hun shows hebben The Blue Stars doen besluiten nog twee avonden in het Vestzaktheater te spelen.

Harrie Sijbers en Rob Verschuren zorgen dan weer voor de hilarische anekdotes, humorvolle bespiegelingen en originele grappen. Benjo Plandsoen en Joost Egmond spelen een grote muzikale en clowneske rol. Met de mooie liedjes van Erica van Dijck en Ellen Sijbers gaat u zeker meezingen. The Blue Stars maken er samen een avond van om niet meer te vergeten.


Reserveer uw kaartjes op tijd, er staan al mensen op de wachtlijst en de voorgaande voorstellingen waren in enkele dagen uitverkocht.

Optreden The Blue Stars
4 en 5 oktober om 20.15 uur Vestzaktheater Son en Breugel