Logo mooisonenbreugel.nl
   | Fotonummer: 53d790
Foto: Ingezonden

Aandacht voor Oogproject West-Timor

Best - In buurthuis Kadans was zondag 31 maart was een sfeervolle en feestelijke Oecumenische dienst bij de geloofsgemeenschap Antonius in Beweging. Dit was samen met de Protestante Kerk Nederland, voorgegaan door predikant Martin Kroon en pastor Emile Gerards.

Het thema voor deze dienst was 'Oog voor elkaar'. Er werd geld ingezameld voor het Oogproject op West-Timor. Aan het einde van de dienst informeerde voorzitter Jos van der Heijden de aanwezigen over Harapan in het algemeen en het project in het bijzonder. Muzikale opluistering was er door de dames Marcia en Gerry van Blush en Henk die op keyboard de samenzang begeleidde. Na afloop was er gezamenlijk koffiedrinken en werd ook nog nagepraat over deze mooie Vastenactie met een geweldige opbrengst, totaal € 600,00.

Winkel van Yarni Wati succes
Begin dit jaar kon Yarni Wati in Medan met steun van de stichting GWMD en Harapan een winkel beginnen. Onlangs waren zuster Theodosia, provinciale overste van de zusters FCJM in Indonesië en zuster Winanda, financieel verantwoordelijke voor de congregatie, op bezoek bij Yarni. (de zusters regelden voor Harapan de betalingen aan Yarni.) Van Zuster Theodosia kwam het bericht dat het goed gaat en dat er al veel klanten zijn. Het geld vanuit Nederland is goed besteed.

 

Emmy Grit
Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=6037618&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooisonenbreugel.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=569" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>