JO10-4G ongeslagen kampioen
JO10-4G ongeslagen kampioen Foto: Ingezonden

SBC team JO10-4G ongeslagen kampioen

Algemeen

Son en Breugel - Het zal ergens medio 2017 geweest zijn dat ze als hummeltjes van 8 jaar aan de bezielende leiding van Rudi Boschman, Frank von Reeken en Wouter Vogels werden toevertrouwd. Allemaal waren ze er klaar voor om hun 'echte' voetbaldebuut bij SBC te maken. Zaterdag 25 mei werden ze, ongeslagen, kampioen.

Gesteund door een gezellige club van enthousiaste ouders ontstonden vriendschappen voor het leven. De competitiewedstrijden van dit seizoen werden goed gespeeld en iedere speler zette zich voor 100% in. De wissel is voor alle teamleden de meest vreselijke positie tijdens de wedstrijd, maar ook dit hebben ze als 'grote' jongens gedragen. Ongeslagen en voorzien van een grote inzet hadden ze hun huldiging bij SBC en de daarbij behorende friet en snacks heel dik verdiend.

Deze nieuwe generatie voetbalhelden is zeker een voorbeeld voor de toekomst: doorzettingsvermogen en felheid worden altijd vergezeld van sportiviteit. En dat is een prestatie waar je met recht heel erg trots op mag zijn.

Het team bestaat uit
Trainers: Rudi Boschman, Frank von Reeken en Wouter Vogels
Spelers: Rafael van Maasakkers, Pim Jansen, Dorus van de Kerkhof, Youp Lier, Ruben Heinen, Noah van Veen, Guus Vogels, Lena von Reeken, Thijs Boschman.