Logo mooisonenbreugel.nl
V.l.n.r. Boudewijn Ross, Ismene Borger, Evelyn Kreukniet, Jeanette en Marcel Verhoeven, Jos de Bruin, Sander Brugmans en Maurice Peters   | Fotonummer: 9ae47f
V.l.n.r. Boudewijn Ross, Ismene Borger, Evelyn Kreukniet, Jeanette en Marcel Verhoeven, Jos de Bruin, Sander Brugmans en Maurice Peters (Foto: Wil Feijen)
Algemeen / Son & Breugel

Meld je aan voor Burendag 2019

Son en Breugel - De burendag vindt dit jaar plaats op 28 september. SonenBreugelVerbindt springt daar dit jaar ook weer op in met een heerlijke taarten actie, een BBQ voor 25 personen en KlikM lantaarnpaalhaken voor plastic zakken. Burendag is een speciaal moment in het jaar om extra aandacht te vragen voor je buurt.

Maar daar moet u wel wat voor doen! Organiseer samen met SonenBreugelVerbindt een burendag met je buren. Dan komen wij langs met gratis taarten en lantaarnpaalhaken. Ook kunt u een BBQ voor 25 personen winnen. De trekking is op 10 september, dus doe snel mee!

Hoe doet u mee: u stuurt ons een originele uitnodiging op voor Burendag, dan komen wij langs. Uw uitnodiging kunt u sturen naar: info@sonenbreugelverbindt.nl. De actie geldt alleen in september. Vergeet niet om op te geven hoeveel mensen op uw burendag verwacht worden en hoeveel KlikM lantaarnpaalhaken u nodig heeft. Voor meer info ga naar: www.sonenbreugelverbindt.nl/burendag.

Burendag wordt dit jaar georganiseerd en ondersteund door de volgende partners: Marcel en Jeannette Verhoeven van de PLUS zorgen voor gratis taarten en verloten een gratis BBQ voor 25 personen. De Gemeente verschaft gratis de lantaarnpaalhaken om duurzaamheid te benadrukken, de LEV groep, en natuurlijk SonenBreugelVerbindt.

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=6037618&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooisonenbreugel.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=569" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>