Logo mooisonenbreugel.nl
De gele eendjes worden te water gelaten tijdens Koningsdag 2018   | Fotonummer: 048b25
De gele eendjes worden te water gelaten tijdens Koningsdag 2018 (Foto: Wil Feijen)
Algemeen / Son & Breugel

De vijfde editie Lucky Duck Race komt eraan

Son en Breugel - Het duurt nog even, maar dan gaat het toch echt weer gebeuren! Op Koningsdag, maandag 27 april 2020 kleurt de Dommel weer geel. Na een jaartje rust komt het spetterende 'eenderverende', maar vooral eendige evenement weer kleurrijk in beeld.

De voorbereidingen starten begin november onder andere met een bijeenkomst met clubs/verenigingen die mogelijk weer bereid zijn om loten te verkopen. De verenigingen die meedoen kunnen de clubkas spekken, omdat zij van elk verkocht lot van 3 euro de helft ontvangen.

In het kort
Het betreft een race van vierduizend badeendjes over de Dommel. De start ligt bij het bruggetje achter park Vroonhoven en de finish juist achter de grote brug over de Veerstraat, bij het Oranjeveld. De eendjes hebben nummers die corresponderen met de lotnummers van de verkochte loten. De winnaars (snelste eendjes) maken kans op leuke prijzen.

Ook voor sponsoren die een grotere XL-eend kopen is er een aparte wedstrijd; de mooist gepimpte XL-eend en later ook de snelste eend komen in aanmerking voor een smakelijke prijs.

Met de organisatie van dit alles zijn de nodige kosten gemoeid; denk aan de huur van de vierduizend eendjes, het geluid, het vullen van de prijzenpot, PR-materiaal en niet te vergeten de loten.

Deelnemen
En daarom doet de Lions Club mee met de RABO ClubSupport actie. Als de organisatie met de bijdrage daarvan een beetje de kosten kan beperken, komt er vanuit de Lucky Duck Race meer netto-opbrengst ten goede van de deelnemende loten-verkopende verenigingen en de nog nader te bepalen lokale goede doelen.

Stemmen
Breng uw stem uit op de Lucky Duck Race 2020 van de Lionsclub Son en Breugel. 'Samen vieren we de winst!'

De deelnemende verenigingen komen vervolgens vanaf december de loten verkopen. Ook bedrijven die een XL-sponsoreend ter waarde van honderd euro willen aankopen kunnen zich melden. Voor verdere info zie www.luckyduckrace.nl.

Meer berichten

Wat vindt u?

Doet u in deze tijd bewust uw boodschappen wat meer bij de lokale ondernemersReageren!
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=6037618&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooisonenbreugel.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=569" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>