Bovenste rij v.l.n.r.: Marleen Spooren, Bart Hölscher, Willemijn Bekkers en Freddie Louwers  Onderste rij v.l.n.r.: Samira Rouwenhorst, Hans Merks, Jolanda Mateussen, Patricia der Kinderen en Harry in 't Zandt (Remco Heeren ontbreekt op de foto)
Bovenste rij v.l.n.r.: Marleen Spooren, Bart Hölscher, Willemijn Bekkers en Freddie Louwers Onderste rij v.l.n.r.: Samira Rouwenhorst, Hans Merks, Jolanda Mateussen, Patricia der Kinderen en Harry in 't Zandt (Remco Heeren ontbreekt op de foto) Foto: Wil Feijen

Ons Dorp Kwist zoekt vragenmakers

Algemeen

Son en Breugel - Het lijkt nog maar kortgeleden dat in oktober 2019 De Masterminds werden gekroond tot winnaar van de zevende editie van Ons Dorp Kwist. Inmiddels is de commissie alweer bij elkaar geweest om de kwis te evalueren en wordt er zachtjes aan begonnen met de voorbereidingen voor de editie van 2020 die op vrijdag 9 oktober plaatsvindt.

Binnen de organiserende commissie hebben enkele wijzigingen plaatsgevonden. Jolanda Mateussen heeft de voorzittershamer overgedragen aan Remco Heeren. Remco is al vanaf de eerste kwis in 2013 betrokken bij de organisatie van dit prachtige evenement in ons dorp. Jolanda gaat de functie van secretaris overnemen. Willemijn Bekkers heeft besloten, om na vier jaar haar bijdrage aan de kwis, te stoppen om tijd vrij te maken voor andere hobby's. Wegens tijdgebrek zullen ook Bart Hölscher en Patricia der Kinderen komend seizoen geen deel meer uitmaken van de commissie van Ons Dorp Kwist.

Dat houdt in dat er behoefte is aan nieuwe aanwas. Heb jij meegedaan aan de kwis en wil je het hele proces eens van een andere kant meemaken? Lijkt het jou leuk om vragen en opdrachten te bedenken waar het hele dorp zijn tanden op stuk kan bijten? Ben jij die enthousiaste creatieveling die zij zoeken? Meld je dan aan. De commissie van Ons Dorp Kwist wil graag met jou in gesprek om te kijken of jij die gewenste toegevoegde waarde voor het team bent.

Natuurlijk zullen zij voor de nodige begeleiding zorgen en je helpen met het maken van de leukste, gekste en meest uitdagende vragen waar Son en Breugel nog lang over zal napraten. Heb je interesse of wil je wat meer weten over wat de taak precies inhoudt, stuur dan een mail naar secretariaat@onsdorpkwist.nl. De commissie zal dan contact met je opnemen voor een eerste kennismaking. En met de juiste aanwas zal er vast en zeker in oktober weer een geweldige kwisavond in ons dorp plaatsvinden.