Logo mooisonenbreugel.nl
Carnavalsavond in de Oase (archieffoto 2018)   | Fotonummer: f1d027
Carnavalsavond in de Oase (archieffoto 2018) (Foto: Lianne van Asperdt)
carnaval

Voor vijfde jaar jeugdcarnavalstent

Son en Breugel - Dit jaar wordt er voor de vijfde keer een tent geplaatst voor de jeugd van Son en Breugel op het Oranjeveld. Jongerencentrum Oase is hier in 2016 mee begonnen en het is in 2017 overgenomen door een aantal ouders, zij hebben de Stichting Jeugdcarnaval Son en Breugel opgericht. Dit omdat de jeugd van Son en Breugel graag carnaval wil vieren in een tent en niet in een stenen gebouw.

De jeugd van 12 tot en met 17 jaar is hier vier avonden welkom van 19.30 tot 00.30 (dinsdag tot 00.00). Entree kost zes euro per avond. Als je van tevoren een passe-partout koopt, betaal je twintig euro (op zaterdag 22 februari 24,99 euro). Passe-partouts zijn te bestellen via de website of info@jeugdcarnavalsenb.nl.

Er wordt geen alcohol geschonken en bij binnenkomst wordt gecontroleerd of de jeugd van tevoren iets heeft gedronken door middel van alcoholtesters. Iedere avond draait er een andere DJ, die er voor de jeugd een feestje van maakt. Aan de bar zijn verschillende frisdranken en slushpuppy te koop. Er kan alleen met munten betaald worden, een munt kost 1,25 euro. Verder staat er op het binnen terrein een frietwagen, waar friet, snacks en snoep te verkrijgen is, tegen betaling van munten. Dit jaar wordt het feest afgesloten met een schuimparty op dinsdag 25 februari.

Dit jaar zijn ze ook twee middagen open. Op zaterdag 22 februari wordt het 'Bijzonder Carnaval gehouden van 14.00 tot 16.00 uur, voor de kinderen van Zonhove en de Stichting Meedoen. DJ Giel zorgt dan voor de muziek en er zal vertier voor de kinderen aanwezig zijn. Entree hiervoor bedraagt een euro. Op maandag 24 februari zijn ze geopend van 14.00 tot 17.00 voor kinderen van groep 3 tot en met groep 8, alcohol- en rookvrij. Entree hiervoor bedraagt twee euro inclusief een snoepzak. De organisatie is geen oppasservices.

De organisatie is al geruime tijd weer met de voorbereidingen bezig om alles te regelen en te zorgen dat de jeugd een leuke tijd heeft. Ze kunnen dit niet doen zonder sponsors, daarom zijn ze al geruime tijd bezig bedrijven in Son en Breugel te benaderen voor een financiele bijdrage. Bent u nog niet benaderd, maar zou u wel willen sponsoren dan kunt u contact opnemen met info@jeugdcarnavalsenb.nl of een bijdrage overmaken naar rekening NL37 RABO 0313 5033 89 ten name van Stichting Jeugdcarnaval Son en Breugel.

Tevens is de organisatie altijd op zoek naar vrijwilligers die hun willen helpen met opbouwen en/of afbreken op vrijdag of woensdag en vrijwilligers die op de avonden willen helpen bij de garderobe, bar, entree, frietwagen, zaalwacht (van 19.30 tot 00.30). Aanmelden kan via info@jeugdcarnavalsenb.nl. Ook als je op zoek bent naar een maatschappelijke stage kun je bij de Jeugdcarnaval terecht. Je helpt dan mee met opbouwen, afbreken en de twee middagen en vier avonden.

 

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=6037618&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooisonenbreugel.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=569" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>