Dr. Saskia Bosman
Dr. Saskia Bosman Foto: Ingezonden

Lezing De pijnappelklier door Dr. Saskia Bosman

Algemeen Algemeen / Son & Breugel

Hoe reageert de pijnappelklier op straling en licht? Hoe kun je de pijnappelklier inzetten voor je gezondheid? Deze lezing zoomt in op een heel klein maar uiterst belangrijk kliertje midden in de hersenen.

De pijnappelklier is de middelaar tussen binnen en buiten en regelt ons waak-slaapritme. Zij is gevoelig voor licht en ook voor onzichtbare elektromagnetische straling, wat met elkaar samenhangt. Deze klier speelt een krachtige rol in onze gezondheid en ons bewustzijn.

In deze lezing wordt het volgende besproken:De pijnappelklier in gezondheid en genezing
- Wat is de pijnappelklier en waar zit deze?
- Wat doet de pijnappelklier?
- Hoe reguleert de pijnappelklier onze bewustzijnsstaten: waken, slapen en (dag)dromen? Dit heeft vooral te maken met licht.
- Hoe helpen we de pijnappelklier gezond te blijven?

De pijnappelklier, straling en licht
- Gevoeligheid van pijnappelklier voor onzichtbare electromagnetische straling.
- Gevoeligheid van pijnappelklier en ogen voor licht.
- Hoe reageert de pijnappelklier op kunstlicht en beeldschermen?
- En natuurlijk de effecten van dit alles op lichaam en geest.

De lezing is tevens ter introductie van diverse driedaagse pijnappelklier-workshops die in de eerste helft van 2020 zullen plaatsvinden op verschillende plaatsen in Nederland.

Dr. Saskia Bosman is bioloog en zelfstandig onderzoeker. Saskia verdiept zich al veertig jaar in de mens, vooral DNA, cellen, hersenen, bewustzijn en evolutie, in de context van het milieu. Saskia biedt deze lezing aan vanuit haar wetenschappelijke interesse, kennis en ervaring als medisch bioloog in de relatie tussen milieu, lichaam en geest. Zij heeft daarmee als persoonlijk en maatschappelijk doel om inzicht te bieden en eenieder hiermee het stuur in handen te geven over zijn/haar eigen leven. Saskia verstaat de kunst om complexe informatie voor iedereen begrijpelijk uit te leggen. Kijk voor meer informatie op www.inspiradiance.nl.

Kom het horen in deze interactieve lezing in De Boerderij, Leeuwstraat 2 in Breugel op vrijdag 24 januari van 20.00 tot 22.00 uur, inloop vanaf 19.30 uur. Entreeprijs: € 10,00 per persoon. Omdat er stralingsgevoelige personen aanwezig zullen zijn, wordt die avond de wi-fi in De Boerderij uitgezet en vraagt de organisatie om telefoons thuis of in de auto te laten. Aanmelden via stralingsbewustsonenbreugel@hotmail.com.