Logo mooisonenbreugel.nl
Vernieuwde website Seniorenraad   | Fotonummer: 4911e4
Vernieuwde website Seniorenraad (Foto: Ingezonden)
Senioren

Nieuwe website Seniorenraad

Son en Breugel - De Seniorenraad begint dit nieuwe decennium met het lanceren van een geheel vernieuwde website www.seniorenraadsonenbreugel.nl. Daarbij is sterk ingezet op een krachtige zoekfunctie zodat de, voor senioren zo belangrijke onderwerpen als 'dienstverlening', 'zorg en welzijn' en (veilig) 'wonen', zich eenvoudig laten vinden.

Nieuwe media
Voor de realisatie van het nieuwe concept is samenwerking gezocht met een plaatselijk webdesigner. Samen werd voor een opzet gekozen die ook jonge senioren vanaf 55+ zal aanspreken. Moderne media als Facebook, Twitter, WhatsApp zijn toegevoegd, zodat berichten over bijvoorbeeld gewijzigd busvervoer of aansprekende activiteiten eenvoudig via een link onderaan elk bericht gedeeld kunnen worden via mail of eigen socialmedia-accounts. Voor wie deze laatste zin abracadabra is: dat geeft niets. Neem gewoon kennis van alle actuele informatie op de geheel vernieuwde website. Informatie delen kan altijd nog mondeling of uitgeprint op een prikbord.

Actueel
De website kent een tweedeling van actualiteiten en meer tijdloze rubrieken zoals foto's, de organisatie van de Seniorenraad, contactmogelijkheden en de Seniorengids A-Z. Ook verslagen van themabijeenkomsten die u bezocht of wellicht gemist heeft, kunt u rustig terugzoeken onder het kopje publicaties.

Maandoverzicht
De verwachting is dat, samen met de Seniorengids A-Z, de activiteitenagenda wel het meest bezocht zal gaan worden. In een prachtig maandoverzicht ziet u in één oogopslag wat er allemaal georganiseerd wordt voor senioren in Son en Breugel. De variatie is erg breed. Naast de wekelijkse koffieochtenden zijn regelmatig themaochtenden of -middagen te bezoeken over zorg, wonen, veiligheid en welzijn van senioren. Verder staan onder andere ook muziekuitvoeringen, beweegochtenden of kienen op de agenda. Door de vernieuwde opzet verschijnt onmiddellijk alle informatie wanneer met de muis/cursor een activiteit wordt 'aangeraakt'. Echt een uitnodiging om op zoek te gaan naar voor u interessante onderwerpen

Aanvullingen
De website is een permanente aanvulling op de andere publicaties van de Seniorenraad zoals u deze gewend bent te lezen in DeMooiSonenBreugelKrant op de Seniorenpagina en de 'Mooi op Leeftijd-pagina's. De daarin verschenen columns kunt u ook teruglezen op de website. En, wie zich door alles wat de seniorenraad doet aangesproken voelt zelf de handen uit de mouwen te steken in een van de vele werkgroepen, vindt u actuele vacatures binnen de organisatie natuurlijk op de website. Voor tips, correcties en aanbevelingen houdt de redactie zich graag aanbevolen: webredactie@seniorenraadsonenbreugel.nl.

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=6037618&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooisonenbreugel.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=569" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>