Logo mooisonenbreugel.nl
Richard van der Plas overhandigd de carnavalskrant/magazine aan Prins Bas   | Fotonummer: 24e13d
Richard van der Plas overhandigd de carnavalskrant/magazine aan Prins Bas (Foto: Wil Feijen)

Prins Bas ontvangt eerste carnavalskrant

Son en Breugel - Ieder jaar brengt Carnavalsvereniging De Krutjesrapers een prachtige carnavalskrant uit. Deze krant, al is er eerder sprake van een magazine, staat vol met informatie over het komende carnavalsseizoen en blikt terug op het afgelopen jaar. Traditiegetrouw wordt het eerste exemplaar overhandigd aan de Prins. Op vrijdag 24 januari ontving Prins Bas de eerste carnavalskrant. 

Namens de redactie overhandigd Richard van der Plas de krant aan Prins Bas. Opnieuw is dit jaar weer hard gewerkt om er een mooie, kleurrijke krant van te maken en dat is zeker gelukt. Voor de vijfde keer is de samenwerking gezocht met Q-studio. Met de huidige uitgave komt het aantal edities van de carnavalskrant op 61. 

Op zaterdag 25 januari wordt de carnavalskrant rondgebracht in Son en Breugel. Vrijwilligers van CV De Krutjesrapers en CV De Dommelsoppers en ook Prins Bas gaan huis-aan-huis langs om de krant rond te brengen. Daarbij kan er een vrijwillige bijdrage worden geschonken. Namens CV De Krutjesrapers gaat er een groot compliment en dank uit naar alle vrijwilligers die de carnavalskrant ook dit jaar weer bezorgen.
 De opbrengst van de carnavalskrant wordt zondag 26 januari bekent gemaakt tijdens de receptie van Jeugdprins en Jeugdprinses van CV De Dommelsoppers en is bedoeld voor het jeugdcarnaval.

Het kan altijd gebeuren dat een vrijwilliger een huis vergeet om de krant te bezorgen. Bij Boekhandel De Traverse in Son en Breugel liggen nog exemplaren die opgehaald kunnen worden. Let wel, op = op.
 

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=6037618&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooisonenbreugel.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=569" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>