Logo mooisonenbreugel.nl
Mia van Rosendaal, bestuurslid van de Voedselbank neemt de rijst in ontvangst van Harapan voorzitter Jos van der Heijden   | Fotonummer: ff0bc4
Mia van Rosendaal, bestuurslid van de Voedselbank neemt de rijst in ontvangst van Harapan voorzitter Jos van der Heijden (Foto: Ingezonden)
Algemeen / Son & Breugel

Actie Stichting Harapan uitgesteld

Son en Breugel - Het is een onzekere tijd, de wereld staat op zijn kop en alles staat in het teken van het coronavirus. Dat was voor het bestuur van stichting Harapan reden om de actie ‘Een pak voor een zak’, rijst voor armen op West-Timor, voorlopig uit te stellen.

Van 27 maart tot en met 5 april was de verkoop gepland in de Plus supermarkten in Best. Jammer, maar gelukkig ontvangt Voedselbank Best e.o. voor deze actie al donaties. Hiervan kunnen op West-Timor al 115 zakken rijst van 10 kg gekocht worden. Een heel bijzondere donatie is die van een mevrouw die daarvoor geen rijst hoeft, maar gevraagd heeft voor dit bedrag pakken rijst te brengen bij de Voedselbank in Best. Mocht u een donatie willen doen, dan kan dat op rekeningnummer NL29 RABO 01770 62 266, stichting Harapan rijstactie. Kijk voor meer informatie op https://harapan.dse.nl.

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=6037618&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooisonenbreugel.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=569" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>