Logo mooisonenbreugel.nl
Wandelen tijdens een van de winterwandeltochten van Olat (archieffoto)   | Fotonummer: 821ed5
Wandelen tijdens een van de winterwandeltochten van Olat (archieffoto) (Foto: )
Activiteit

Gratis OLAT-wandelroutes

Son en Breugel / Regio - In deze coronatijd zijn veel mensen aan het wandelen geslagen, een gezonde bezigheid en met voldoende mogelijkheden om afstand te bewaren. Voor die wandelaars die het wat verderop willen zoeken en een iets grote afstand willen wandelen, stelt OLAT momenteel 13 gratis wandelroutes ter beschikking op haar website. Het zijn afstanden van 10-15-20 km vanuit diverse plaatsen in oostelijk Brabant.

Vanaf de website is het mogelijk om een routebeschrijving met routekaart te downloaden. Ook kan men GPS-tracks downloaden van de wandeltocht. Ze kunnen op ieder gewenst tijdstip worden gewandeld. OLAT verwacht van de wandelaars wel dat ze de corona richtlijnen in acht nemen, zoals anderhalve meter afstand bewaren. De wandelroutes vindt men op www.olat.nl onder de knop ‘OLAT Wandelroutes’.

Verder wordt op verzoek per e-mail wekelijks een ‘wandeling van de week’ toegestuurd van ca. 8 resp. 10 km, afwisselend vanuit de vier Rooise kerkdorpen. Heeft u interesse stuur dan een e-mail naar: rooisew@olat.nl. Wandelen iets voor u? Ook na de coronatijd? Kijk een naar de vele mogelijkheden die OLAT biedt op www.olat.nl.

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=6037618&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooisonenbreugel.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=569" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>